Η περίοδος που διανύουμε δεν είναι και η καλύτερη δυνατή για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη και με διαδοχικές διώξεις ακόμα και για κατασκοπεία. Αλλά και τα οικονομικά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ δεν φαίνεται να πηγαίνουν το ίδιο καλά όσο και τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του Forbes «ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι πλέον αρκετά πλούσιος για το πιο κλειστό “κλαμπ” της χώρας» κι αυτό αποτελεί πλήγμα για τον ίδιο αν αναλογιστεί κανείς ότι «είχε εμμονή για δεκαετίες ολόκληρες και έλεγε αδιάκοπα ψέματα σε δημοσιογράφους για να αναρριχηθεί όσο ψηλότερα γινόταν. Πλέον, η περιουσία του εκτιμάται στα 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια, κάτι που σημαίνει ότι του «λείπουν» 300 εκατομμύρια δολάρια για να μπει στη λίστα».

Η περιουσία του Ντόναλντ Τραμπ μειώθηκε κατά 600 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του περιοδικού. Κάτι που κυρίως οφείλεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζει και την πτώση της αξίας του Truth Social, της πλατφόρμας που δημιούργησε όταν αποκλείστηκε από το Twitter και το Facebook, στον απόηχο της εισβολής των υποστηρικτών του στο Καπιτώλιο.