Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, κατηγόρησε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο κοινωνικό του δίκτυο, «Truuth Social», τη «ζωντανή θρύλο» του ποδοσφαίρου γυναικών, Μέγκαν Ραπίνο, μετά το χαμένο της πέναλτι με τη Σουηδία (με συνέπεια τον αποκλεισμό των ΗΠΑ (5-4/0-0) στη φάση των 16 για πρώτη φορά στην ιστορία τους), δίνοντας συνέχεια στην αιώνια διαμάχη τους.

«Η «σοκαριστική και εντελώς απροσδόκητη ήττα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου των ΗΠΑ από τη Σουηδία είναι εντελώς εμβληματική του τι συμβαίνει στο μεγάλο έθνος μας υπό τον Τζο Μπάιντεν. Πολλές από τις παίκτριές μας ήταν ανοιχτά εχθρικές προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Καμία άλλη χώρα δεν συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο. Ωραία σουτ Μέγκαν, οι ΗΠΑ πάνε στην κόλαση!!!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τραμπ .

Δεν είναι η πρώτη φορά που Ραπίνο και Τραμπ γυγκρούονται δημοσίως πάντως, αφού η αρχηγός των ΗΠΑ υπήρξε έντονα αντίθετη στην κυβέρνηση Τραμπ στο παρελθόν.

Υπενθυμίζεται δε, πως το 2019, η εθνική ομάδα αρνήθηκε να κάνει την καθιερωμένη επίσκεψη των πρωταθλητών στον Λευκό Οίκο.

Πηγή Φωτογραφίας: Getty