Είναι και οι δύο διάσημοι. Είναι και οι δύο ακριβοπληρωμένοι. Είναι και οι δύο περιζήτητοι και νεοdominant. Tom Holland και Zendaya θα μπορούσαν να γίνουν ένα κλισέ χολιγουντιανό ζευγάρι. Δεν έγιναν. Δεν έχουν επιχειρήσει σε καμία στιγμή να πατήσουν τα πόδια τους στα κουτάκια που ορίζει η δημόσια εικόνα και τα κοινωνικά στερεότυπα. Κι αυτό το βλέπει κανείς σε κάθε τους κοινή εμφάνιση.

Σύμφωνα με τα συντηρητικά στερεότυπα, ο Tom θα έπρεπε να είναι ο «άντρας» και η Zendaya η «γυναίκα» της σχέσης. Σύμφωνα με τα ίδια στερεότυπα, έχουν αλλάξει θέσεις και αυτό είναι που σπάει τα ίδια στερεότυπα.

Tom Holland και Zendaya ταξίδεψαν στο Λονδίνο μετά από ένα διάστημα δύο μηνών σχεδόν, στο οποίο έτρεχαν για το promo του Spider-Man: No Way Home και για την πρεμιέρα της 2ης σεζόν του Euphoria για την ηθοποιό. Εκεί πήγαν ώστε να περάσει ο Tom χρόνο με την οικογένεια του και να τους γνωρίσει η Zendaya λίγο καλύτερα. Άλλωστε, οι δυο τους έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον ένα χρόνο σχέσης.

Στις παπαρατσικές φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η ψηλότερη Zendaya είναι αυτή που έχει αγκαλιάσει τον Holland στη μέση και προχωράνε μαζί, σε μια εικόνα που είχαμε συνηθίσει να την βλέπουμε διαφορετικά και σίγουρα είναι…refreshing που οι δυο τους είναι τόσο άνετοι και χωρίς καν να το διατυμπανίζουν ή να «πουλάνε» ακτιβισμό, με τη στάση ζωής τους διαφοροποιούν τα κοινωνικά κολλήματα.

Γιατί ο ακτιβισμός αυτό είναι πρώτα απ΄όλα. Όχι να αλλάξεις τις ζωές των άλλων ουρλιάζοντας πάνω τους. Αλλά να γίνεσαι εσύ το καλό παράδειγμα, να μένεις πιστός στο ότι όλα μπορούν να αλλάξουν και να εμπνεύσεις. Και το δίδυμο Tom Holland-Zendaya εμπνέει σε αφθονία.

Zendaya και Tom Holland σου βγάζουν το «θέλω να βγούμε μαζί ζευγάρια για φαγητό ή να πάμε διακοπές»

Αυτό που αποπνέει από την εικόνα δύο νέων ανθρώπων, είναι πως δεν χρειάζεται κανείς από τους δύο να είναι ο προστάτης και ο άλλος ο προστατευόμενος, αλλά αυτές οι ταμπέλες εναλλάσσονται και δεν υπάρχει λόγος να μπουν, στο κάτω κάτω της γραφής. Στο παρελθόν εξάλλου, έχουμε δει τον Holland να είναι απείρως πιο εκδηλωτικός στα social media σε σχέση με την Zendaya και να μη χάνει ευκαιρία για να αποθεώσει το ταλέντο της, την εξωτερική της εμφάνιση και τον χαρακτήρα της. Παράλληλα, κάθε φορά που η κουβέντα πάει στη διαφορά ύψους, είναι τόσο κουλ που πάντοτε το διακωμωδούν.

Οι δυο τους είναι το ζευγάρι που θες να πας μαζί τους διακοπές με τη σχέση σου ή να πάτε για double dating. Δεν πρόκειται ποτέ να περάσεις άσχημα. «Ο Tom και η Zendaya; Τα καλύτερα παιδιά. Φάγαμε κάτι θαλασσινά, πήγαμε βόλτα με σκάφος στο Ιόνιο, παίζαμε τίτσου και uno τα βράδια και τρώγαμε καρπούζι, ο Tom κάηκε από τον ήλιο και ήταν μόνιμα γιαουρτωμένος…Οι καλύτερες διακοπές».

Στα της σχέσης τους, οι δυο τους έχουν συνδεθεί τόσο πολύ που πια στο Χόλιγουντ τους αποκαλούν Tomdaya και μάλιστα η 25χρονη είχε δηλώσει πρόσφατα πως προσπαθεί να επεκτείνει την on screen σχέση τους και να βάλει τον Tom Holland να κάνει cameo στην επόμενη σεζόν του Euphoria.

Στο Λονδίνο η Zendaya περνάει χρόνο τόσο με τους γονείς του, όσο και με τους δύο αδερφούς του ηθοποιού.