Η Alexandra Daddario είχε την τύχη-ατυχία να στιγματιστεί από μια σκηνή. Είναι η περίφημη σκηνή στο True Detective όπου γδύνεται μπροστά στον Woody Harelson, με τον χαρακτήρα του οποίου ο ρόλος της είχε σχέση. Αυτή η σκηνή έκανε γνωστό το όνομά της, ήταν άλλωστε από τις πρώτες της δουλειές, κι αυτό ήταν τύχη. Η ατυχία ήρθε μετά, όταν η καριέρα της είχε κάπως μείνει στάσιμη, αν δεν πήγαινε και προς τα πίσω, επειδή όλοι έμεναν σε αυτή την εικόνα.

Πέρασαν κάποια χρόνια, η Daddario έχασε αρκετά κιλά, το πληθωρικό της στήθος που στιγμάτισε τους άντρες, έγινε λιγότερο πληθωρικό και σε αυτό το σημείο είναι που γύρισε για εκείνη ο διακόπτης. Είχε πια αφήσει πίσω της αυτή την εικόνα. Ίσως και αυτή η απώλεια κιλών να ήταν προϊόν προτροπών από τους ατζέντηδες, ώστε να ταιριάξει σε ένα καλούπι ρόλων.

Κάπως έτσι, προέκυψε πρόπερσι η πρόταση για το White Lotus και είχε την ευκαιρία να συμμετέχει ως ένας από τους βασικούς ρόλους σε μια σειρά που σάρωσε και σαρώνει στις ΗΠΑ.

Καθώς ο δικός της ρόλος ολοκληρώθηκε, η Alexandra Daddario απολαμβάνει τις διακοπές των Χριστουγέννων σε τροπικό μέρος μαζί με τον σύζυγό της, όπως φαίνεται στην ανάρτηση της στο Instagram.

Εκεί, βουτάει σε πισίνα με θέα τη ζούγκλα, χωρίς να φοράει μαγιό. Ολόγυμνη, δηλαδή. Αυτό που κρύβει τη γύμνια της, είναι ο αντίχειρας του συζύγου της που την έχει απαθανατίσει επί τούτου.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Kim Kardashian: Έχει επιβάλλει dress code στο προσωπικό της για να ταιριάζει με τα χρώματα της βίλας της

Κι όμως είναι 50άρα: Η Sofia Vergara ποζάρει χωρίς φίλτρα με μπικίνι και το σώμα της θυμίζει 20άρα

Η Michelle Obama και η ειλικρίνειά της: Για δέκα χρόνια δεν άντεχε τον Barack