Ο Michael Jackson, εκτός από την τεράστια κληρονομιά που άφησε στο χώρο της μουσικής σκηνής άφησε πίσω του τρία παιδιά, που σε μικρή ηλικία ήρθαν αντιμέτωπα με μια σκληρή πραγματικότητα και την απώλεια της πατρικής φιγούρας.

Πλέον τα παιδιά του είναι ενήλικες και κάνουν αυτό που πραγματικά τους ενδιαφέρει, ενώ η ζωή δεν τους έχει φερθεί το ίδιο καλά. Ο Michael Prince Jackson Junior είναι 24 ετών, η Paris είναι 23 και ο μικρότερος γιος, ο Bigi, γνωστός και ως Blanket, είναι τώρα 19.

Ο διάσημος τραγουδιστής, που αν ζούσε σήμερα, θα ήταν 63 ετών, έκανε τα δύο πρώτα του παιδιά με τη δεύτερη σύζυγό του Ντέμπι Ρόου και τον Bigi μέσω παρένθετης μητέρας, αν και μεγάλωσε και τους τρεις μόνος του στη διαβόητη Neverland.

Με τι ασχολείται ο Prince Jackson

Ο Prince γεννήθηκε από την Ντέμπι Ρόου, νοσοκόμα και δεύτερη σύζυγο του Μάικλ Τζάκσον. Ο Μάικλ και η Ντέμπι είχαν παντρευτεί μόλις έξι μήνες όταν ανακάλυψαν ότι περίμεναν το πρώτο τους παιδί. Ο Prince ήταν μόλις 12 ετών όταν έχασε τον πατέρα του.

Μετά την ανατροφή του από την οικογένεια του πατέρα του, έπειτα από την τραγωδία, ο Prince συνέχισε τις σπουδές του και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Loyola Marymount το 2019 με πτυχίο στις επιχειρήσεις. Εκεί γνώρισε τη φίλη του Μόλι Σίρμανγκ, με την οποία διατηρούσαν δεσμό τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Σε αντίθεση με πολλούς απογόνους διασημοτήτων, ο Prince δεν ακολούθησε την καριέρα του πατέρα του. «Δεν έχω φωνή για τραγούδι… και δεν μπορώ να χορέψω» έχει παραδεχτεί στο παρελθόν.

Ωστόσο, έδειξε ενδιαφέρον για τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας πίσω από την κάμερα. «Θέλω να γίνω ολοκληρωμένος ως παραγωγός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός», δήλωσε στο Entertainment tonight. Μάλιστα, σκηνοθέτησε το μουσικό βίντεο της αδερφής του Πάρις για το συγκρότημά της The Sound Flowers.

Τα τελευταία χρόνια, ο Prince συμμετέχει σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες μέσω του Ιδρύματος Heal Los Angeles, το οποίο επιδιώκει να υποστηρίξει τους νέους στην πόλη μέσω εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών και υγιεινών γευμάτων.

Σε συνέντευξη για τον αείμνηστο πατέρα του μίλησε για το πώς προσπάθησε να τους προστατεύσει από τη φήμη του. Ο Prince είπε ότι αυτός και τα αδέλφια του είχαν «μικρές υποψίες που μεγάλωναν και μεγάλωναν», ότι ο μπαμπάς τους ήταν κάποιος ξεχωριστός.

«Είδα ότι οι άνθρωποι θα μας ακολουθούσαν παντού», είπε στο FOX Soul. «Οι άνθρωποι θα ήθελαν απλώς να απλώσουν το χέρι τους και να αγγίξουν τον μπαμπά μου. Αλλά ήταν όταν ήμουν γύρω στα 10 ή 11, όταν έβλεπα ένα βίντεο με τον πατέρα μου να τραγουδά και να χορεύει… ήταν σε εξωτερικό χώρο και έβλεπες αυτή τη λαοθάλασσα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prince Jackson (@princejackson)

«Υπήρχαν άνθρωποι που λιποθυμούσαν στο κοινό και ρώτησα τον μπαμπά μου: “Γιατί οι άνθρωποι λιποθυμούν; Σε βλέπω καθημερινά και δεν λιποθυμώ”. Από εκεί κατάλαβα ότι οι άνθρωποι αγαπούσαν πραγματικά τον πατέρα μου».

Τα προβλήματα υγείας της Paris και η απόπειρα αυτοκτονίας

Η Paris Michael Katherine Jackson γεννήθηκε στις 3 Απριλίου 1998 και πήρε το όνομά της από την πόλη όπου η μητέρα της έμεινε έγκυος. Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον έχει μερικούς πολύ διάσημους νονούς, όπως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Μακόλεϊ Κάλκιν.

Συνέχισε στα βήματα του πατέρα της και κυνήγησε τα όνειρά της, καθώς έγινε ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια μετά το θάνατο του πατέρα της. Η Paris έπαιξε στις τηλεοπτικές σειρές Star and Scream, στην ταινία Gringo και υπέγραψε στο πρακτορείο IMG Models.

Ήρθε, όμως, αντιμέτωπη με προβλήματα υγείας, με την κατάχρηση ουσιών και τον αυτοτραυματισμό. Μάλιστα, έχει κάνει και απόπειρες αυτοκτονίας. Σε μια συνέντευξη του 2020 στο NPR, η Paris είπε ότι έπρεπε να συνειδητοποιήσει ότι οι άνθρωποι πάντα θα κρίνουν και ότι δεν μπορεί να κάνει τους πάντες ευχαριστημένους.

«Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να φτάσω επιτέλους σε ένα σημείο όπου μπορώ να πω, εντάξει, δεν μπορώ να ευχαριστήσω όλους. Αν πάω αριστερά, κάνω λάθος. Αν πάω δεξιά, κάνω λάθος … Οπότε θα είμαι απλά ο εαυτός μου».

Είναι πλέον μέλος του μουσικού ντουέτου The Soundflowers, όπου εμφανίζεται με το ψευδώνυμο PK Dragonfly. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Red Table Talk τον Ιούνιο, η Πάρις μίλησε για τη σεξουαλικότητά της και είπε ότι δεν είναι κάτι που μπορεί να συζητήσει με την οικογένεια Τζάκσον.

«Η οικογένειά μου είναι πολύ θρησκευόμενη … η ομοφυλοφιλία είναι πολύ ταμπού, οπότε δεν μας αρέσει να το συζητάμε», είπε, αναφέροντας ότι μεγάλωσε ως Μάρτυρας του Ιεχωβά. Η Paris είπε ότι εξακολουθεί να ψάχνει να βρει την ταυτότητά της.

Στην όγδοη επέτειο του θανάτου του Μάικλ Τζάκσον το 2017, η Paris αποκάλυψε ένα τατουάζ που έκανε για τον εκλιπόντα μπαμπά της. Έχει γραμμένη τη λέξη «Applehead» στο πόδι της και σε φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram, έγραψε δίπλα: «Με κάθε βήμα που κάνω, σηκώνεις το πόδι μου και με οδηγείς μπροστά». Τελείωσε το μήνυμα με τις λέξεις «σ ‘αγαπώ» και ένα emoji μήλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?? (@parisjackson)

Η Paris έκτοτε είχε πολλές αφιερώσεις τατουάζ προς τιμήν του πατέρα της στο σώμα της, συμπεριλαμβανομένης μιας αναπαράστασης του εξωφύλλου του άλμπουμ του του 1991 Dangerous στο χέρι της.

Tι κάνει ο μικρότερος του γιος, ο Bigi

Ο μικρότερος από τα παιδιά του, o Bigi, παλαιότερα γνωστός ως Μπλάνκετ, έχει αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας περισσότερο από τα μεγαλύτερα αδέλφια του.

Ο Bigi δεν έχει δημόσια παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά έχει εμφανιστεί στο παρελθόν στις σελίδες του Πρινς και της Πάρις στο Instagram.

Τον Φεβρουάριο του 2020, η Paris μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα του μικρού της αδερφού και έγραψε «Ο μικρός μου αδερφός είναι νόμιμος ενήλικας σήμερα».

«Άλλαζα τις πάνες του. Αυτό είναι ένα ταξίδι. Είμαι περήφανη για τον όμορφο, έξυπνο, διορατικό, αστείο και ευγενικό νεαρό που έχει γίνει. Του αρέσει η ιδιωτικότητα, αυτό είναι το μόνο που πρέπει να πω. Χρόνια πολλά μικρέ αδερφέ».

Ένα μήνα αργότερα αναφέρθηκε ότι ο Bigi είχε αγοράσει ένα αρχοντικό ύψους 2,6 εκατομμυρίων δολαρίων στο Calabasas California, ένα δημοφιλές στέκι για διασημότητες που αναζητούν ιδιωτικότητα.

Τα τρία αδέλφια είναι πολύ δεμένα και στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Ο Bigi παρακολούθησε την αποφοίτηση του Prince το 2019 και η Paris αποκάλυψε πόσο έχει υποστηρίξει τη μουσική της καριέρα.

Μιλώντας στο Good Morning America, η νεαρή τραγουδίστρια είπε: «Πάντα τον θαύμαζα και ήθελα πάντα την έγκρισή του και τα πάντα, και ήθελα να μοιάζω περισσότερο σε αυτόν. Έτσι, το να τον ακούω να εγκρίνει, και όχι μόνο να εγκρίνει αλλά και να απολαμβάνει αυτό που κάνω, σημαίνει τα πάντα για μένα».