Η περασμένη χρονιά ήταν δύσκολη για τη Chrissy Teigen και τον John Legend, αφού το μοντέλο έχασε το παιδί που κυοφορούσε, στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Με τον σύζυγό της έχουν δύο παιδιά, στα οποία δεν έκρυψαν ποτέ τον θάνατο του Jack. Μάλιστα, τον έχουν πολύ «κοντά» τους, όπως αποκάλυψε η Teigen.

«Βίωσαν την εμπειρία των υπερήχων στο σπίτι και το άγχος του “Κάτι δεν πάει καλά”. Ή με έβλεπαν να πηγαίνω στο μπάνιο και η Λούνα στεκόταν στην πόρτα και μόλις έβγαινα, μου έλεγε, “Αιμορραγείς ακόμη;”», αφηγήθηκε μιλώντας στο Scary Mommy. «Ήξερε τα πάντα. Οπότε δεν υπήρχε διαφυγή, ακόμη κι αν το ήθελα», πρόσθεσε.

Αν και γνώριζαν τι συνέβαινε, η Teigen λέει πως «δεν ήταν παρά όταν πήραμε τις στάχτες του Jack, νομίζω, που ξεκίνησαν να μπορούν να λένε, “ΟΚ, συνέβη αυτό. Τώρα είναι εδώ. Δεν τα κατάφερε”».

«Πλέον μπορούσαν να πουν, “Οκ, ο Jack είναι εδώ μέσα και θα μείνει μαζί μας. Και ίσως μια μέρα τον αφήσουμε ελεύθερο. Του αρέσει που ακόμη τον σκεφτόμαστε, που συγκινούμαστε για εκείνον, αλλά πάνω από όλα του αρέσει που μιλάμε γι’ αυτόν. Τον κάνει πραγματικά ενθουσιασμένο και χαρούμενο. Οπότε ξέρουν ότι είναι κομμάτι της ζωής μας», συνεχίζει.

Για την ακρίβεια, είναι τόσο σημαντικό κομμάτι στις ζωές τους, που παίρνουν τις στάχτες του όταν ταξιδεύουν οικογενειακώς.

«Στο σχολείο όταν ζωγραφίζουν διάφορα, τον φτιάχνουν αγγελάκι. Μιλάμε πολύ γι’ αυτό. Είτε πάμε διακοπές είτε κάτι τέτοιο, πάντα λένε, “Μην ξεχάσεις το μωρό”. Και μετά τον παίρνουμε μαζί. Κι όπου πηγαίνουμε, λένε πράγματα όπως, “Θεέ μου, πρέπει να διψάει”. Μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά ακόμη βάζουν ένα ποτηράκι νερό δίπλα στις στάχτες του. Και τους αρέσει να είναι μέρος όλου αυτού», λέει η ίδια.

Μετά την απώλεια του μωρού της, η Chrissy Teigen είχε απαντήσει δημοσίως στην έντονη αρνητική κριτική που δέχθηκε για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την αποβολή. Σε ανάρτηση στο μπλογκ της και απαντώντας στα αρνητικά σχόλια, είχε πει μεταξύ άλλων: «Δεν μπορώ να εκφράσω πώς λίγο με νοιάζει το γεγονός πως μισείτε τις φωτογραφίες».