Η Σοφία Καρβέλα είναι μια μητέρα με παιδί που είναι πια 8 ετών. Ο γιος του Ανδρέας, από τη σχέση του με την Αννίτα Πάνια, μπαίνει σιγά σιγά στην εφηβεία. Ο Νίκος Καρβέλας δεν σταματά εκεί και μαζί με την 31χρονη σύντροφό του, την Έλενα Φερεντίνου, ετοιμάζεται για το τρίτο του παιδί, το οποίο τα ρεπορτάζ λένε πως θα είναι επίσης αγοράκι.

Μετά τον χωρισμό του με την Αννίτα Πάνια, ο Νίκος Καρβέλας συνδέθηκε με την τραγουδίστρια Έλενα Φερεντίνου και μάλιστα της έγραψε τραγούδια που κυκλοφόρησαν μέσα από την Panik. Οι δυο τους έμαθαν για την εγκυμοσύνη πριν από μερικές εβδομάδες, με την Έλενα να βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, κάτι που σημαίνει ότι στις αρχές της άνοιξης αναμένεται να γεννηθεί ο γιος τους. Για την ίδια αυτό θα είναι το πρώτο της παιδί.

Ο Νίκος Καρβέλας έχει τρία παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες και διατηρεί με τις δύο πρώην του εξαιρετικές σχέσεις. Με την Αννίτα Πάνια είχε περάσε κιόλας μερικές ημέρες στο σπίτι της στην Καλαμάτα, όπου εκείνη ήταν με τον σύντροφό της Ανδρέα Σαμοΐλη, και ο Καρβέλας με την Έλενα Φερεντίνου. Το δεύτερο ζευγάρι είχε κάνει και διακοπές εκεί, με την Πάνια να τους το παραχωρεί για ένα διάστημα.