Τελικά, εάν κάποιος θέλει να απαντήσει, ακόμη και με μοντέλο της Victoria’s Secret να είναι παντρεμένος κάποιος και πάλι θα το κάνει.

Ο σημερινός «ένοχος» είναι ο τραγουδιστής των Maroon 5, Adam Levine, ο οποίος όχι μόνο απατούσε την σύζυγό του Behati Prinsloo επί 1 χρόνο αλλά ήθελε και να δώσει το όνομα της ερωμένης του στο αγέννητο τρίτο τους παιδί.

Την ιστορία δημοσιοποίησε η ερωμένη του, η influencer Sumner Stroh, η οποία έκανε ένα εκτενές βίντεο στο Tiktok, στο οποίο εξηγεί τι έγινε. Όπως ήταν φυσικό, είναι ήδη viral με 1 εκατομμύριο likes και δεκατρία εκατομμύρια προβολές.

Η ίδια αναφέρει ότι την προσέγγισε μέσω Instagram και είχαν ερωτικές σχέσεις για περίπου έναν χρόνο. Εκείνη υποστηρίζει πως ο λόγος που αναγκάζεται να μιλήσει για όσα έγιναν με τον γνωστό τραγουδιστή είναι ότι μία φίλη της είχε σκοπό να πουλήσει την ιστορία της σε κίτρινη φυλλάδα.

Στο βίντεό της συμπεριλαμβάνει και screenshots, στα οποία φαίνεται ο Adam να της λέει πως θέλει να δώσει το όνομά της, στο επόμενο παιδί του, αν γεννηθεί αγόρι.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound – Sumner Stroh

Στην συνέχεια το νεαρό μοντέλο ανήρτησε ένα ακόμη βίντεο, στο οποίο απολογείται για το γεγονός πως ήταν μαζί με έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν ήδη δεσμευμένος και πατέρας δυο παιδιών. Ταυτόχρνοα, δήλωσε πως εκείνη γνώριζε πως ο γάμος του Adam με την Behati έχει τελειώσει και για λόγους δημοσιότητας δεν το είχαν ακόμη ανακοινώσει.

@sumnerstroh Replying to @alanasanders89 ♬ original sound – Sumner Stroh

Από την ώρα που δημοσιεύτηκε το βίντεο της Sumner άλλες 2 γυναίκες έχουν βγει δημόσια και αναφέρουν ότι τις φλέρταρε ο Adam Levine και παρέχουν και τα σχετικά screenshots από τα μηνύματά τους.

@jessthereporter Replying to @brizzey22 sa1vu1cano posted the 3rd video! This is madness #adamlevine #sumnerstroh #behatiprinsloo #greenscreen #greenscreenvideo ♬ original sound – Jess Lucero❤️‍?☕️

Ο Adam Levine με την Behati Prinsloo ήταν από τα πιο «couple goals» ζευγάρια του Χόλυγουντ, καθώς φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι και κανείς δεν περίμενε πως θα κατέληγε ο 43χρονος να την απατά.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και μία δεκαετία και έχουν ήδη δύο παιδιά, ενώ μάλιστα περιμένουν τον ερχομό του τρίτου.