Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου η Αντζελίνα Τζολί, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας «Maria» για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», η διάσημη ηθοποιός έφτασε με ιδιωτικό ελικόπτερο στο Κατάκολο, και πήγε αμέσως στο ξενοδοχείο όπου διέμεινε.

Το Σάββατο, η Αντζελίνα Τζολί δεν έκανε κάποια δημόσια εμφάνιση, καθώς παρέμεινε στο ξενοδοχείο της προκειμένου να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για το γύρισμα.

Την ίδια ημέρα, το συνεργείο της ταινίας εργάστηκε πυρετωδώς στο κομμάτι της προετοιμασίας, τόσο στο θέατρο «Απόλλων» στον Πύργο, όσο και στη θαλαμηγό «Christina O», που βρίσκεται στο λιμάνι στο Κατάκολο για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Την Κυριακή, η Χολιγουντιανή σταρ εμφανίστηκε στο θέατρο «Απόλλων» νωρίς το πρωί, όπου πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί προκειμένου να τη δει από κοντά. Τα γυρίσματα στον χώρο διήρκησαν περίπου 4 ώρες, με την Αντζελίνα Τζολί να χαιρετάει τον κόσμο κατά την αποχώρησή της.

Σημειώνεται ότι η Αντζελίνα Τζολί συνοδεύεται στο ταξίδι της στην Ελλάδα από τον γιο της Μάντοξ, αλλά και πολλούς σωματοφύλακες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αναχωρήσει από την Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης, 17 Οκτωβρίου.