Ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής, Ατζούν Ιλιτζαλί, είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή προ ολίγων ημερών, στην περιοχή Sariyer της Κωνσταντινούπολης. Ένα αυτοκίνητό μπήκε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να χτυπήσει τη μηχανή που οδηγούσε ο Ατζούν και επέβαινε σε αυτή και η κόρη του.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί νοσηλεύτηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργείο για τοποθέτηση λάμας στο χέρι του, μετά το κάταγμα που υπέστη.

Διαβάστε ακόμη: Τις «έπαιξαν» Fallon και Robert De Niro: Σωρηδόν τα σκαμπήλια, έριξε μπουνιά στον παρουσιαστή ο ηθοποιός

Η πρώτη ανάρτηση του Ατζούν Ιλιτζαλί στο Instagram

Ο Τούρκος παραγωγός μετά από κάποιες μέρες απουσίας από τα social media, επέστρεψε κοινοποιώντας μια φωτογραφία από το νοσοκομείο μαζί με νοσηλευτικό προσωπικό που τον περιποιήθηκε, θέλοντας να τους ευχαριστήσει.

«Το έντονο ενδιαφέρον και η αγάπη που εισέπραξα σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας μου, με έκανε πολύ χαρούμενο. Μπορεί να έχω πετύχει στην επαγγελματική μου ζωή, αλλά αυτή η αγάπη είναι ανεκτίμητη. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η ευτυχία που μου δώσατε θα μου επιτρέψει να ανακάμψω το συντομότερο δυνατό», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Ατζούν Ιλιτζαλί κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Acun Ilıcalı (@acunilicali)