O Brooklyn Beckham έχει γίνει, τον τελευταίο καιρό, αγαπημένο θέμα για τους haters. Ο 23χρονος που ξεκίνησε ως φωτογράφος αλλά στην πορεία επέλεξε την μαγειρική, δεν έχει πείσει και πολύ με τις ικανότητές του. Παρόλα αυτά, έχει βρεθεί στο «εδώλιο» για το ότι είναι γιος των Beckham, που σημαίνει πλούσιος από μικρός.

Ο Brooklyn έχοντας βάλει σκοπό να γίνει ένας μεγάλος σεφ, έχει ξεκινήσει από τα απλά για τα πιο δύσκολα πιάτα. Ο ίδιος επέλεξε να παρουσιάσει στους followers του σπιτική πίτσα, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τη συνταγή. Ωστόσο αρκετοί από τους followers δεν έδειξαν να πείθονται από την προσπάθειά του.

Ξεκίνησε φτιάχνοντας το ζυμάρι. Το βίντεο τον δείχνει να ρίχνει λάδι σε ένα μπολ με αλεύρι, το οποίο στη συνέχεια ζυμώνει με νερό. Ετοίμασε τη σάλτσα ντομάτας ενώ έψησε μερικά μανιτάρια και πρόσθεσε σκόρδο και σπανάκι. Η σύζυγος του αποθέωσε την πίτσα, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και με όσους την είδαν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynpeltzbeckham

Ένας ακόλουθος είπε στον Brooklyn: «Απλά ένας μάγειρας, όχι σεφ. Επιπλέον, πάρα πολύ κρούστα σε αυτή τη ζύμη με ντομάτες σε κονσέρβα», ενώ ένας άλλος είπε: «Η βασική σου σάλτσα είναι στα σοβαρά ντομάτες σε κονσέρβα και ωμό σκόρδο;».

Το κράξιμο που δέχτηκε ο Brooklyn Beckham για την McLaren

Προ ολίγων ημερών, ο Brooklyn δέχτηκε τρολάρισμα από έναν δημοφιλή σταρ του TikTok για την καριέρα που προσπαθεί να κάνει ως σεφ. Τον ρώτησε τι ακριβώς κάνει για να ζήσει αλλά και πώς κατάφερε να αποκτήσει το σούπερ αυτοκίνητο McLaren αξίας 1,2 εκατ. δολαρίων.

Ο διάσημος TikToker, Daniel Mac, εντόπισε τον γιο του Brooklyn στον δρόμο και είχαν έναν σύντομο διάλογο μεταξύ τους. Ο Daniel Mac, συνηθίζει να σταματάει ανθρώπους με εκκεντρικά και ακριβά αυτοκίνητα, ρωτώντας τους τι δουλειά κάνουν. Προς έκπληξή του, «έπεσε» πάνω στον Beckham, ο οποίος οδηγούσε μια McLaren που κοστίζει γύρω στο 1 εκατομμύριο δολάρια. Όταν λοιπόν τον ρώτησε τι επαγγέλεται, ο ίδιος απάντησε «σεφ». Τότε ο Mac του είπε: «Αλήθεια. Είσαι σαν να λέμε ο καλύτερος σεφ του κόσμου;» με τον Beckham να λέει «προσπαθώ να γίνω».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Mac (@itsdanielmac)

Το βίντεο δημοσιεύθηκε από τους επίσημους λογαριασμούς του Μακ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα σχόλια έπεσαν «βροχή» για τον… σεφ Beckham που οδηγεί το πανάκριβο αμάξι.

«Τι δουλειά κάνεις; Οι γονείς μου είναι πλούσιοι και αυτό είναι το vibe», «Τι δουλειά κάνεις; Γεννήθηκα. Γεννήθηκα σε μία οικογένεια εκατομμυρίων και τώρα παντρεύτηκα την κόρη ενός δισεκατομμυριούχου. Όμως είμαι σεφ» ήταν μόνο μερικά από τα ειρωνικά σχόλια που δέχτηκε ο ίδιος.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Αγκαλιά με τους γιους της η Shakira: Η δημόσια εμφάνιση της μετά τα φιλιά του Pique με την σύντροφό του

Από τη μία Τούνη-Συνατσάκη, από την άλλη Σπυροπούλου: Είναι υποχρεωμένες οι διάσημες να ανακοινώνουν την εγκυμοσύνη τους;

Βασίλειος Κωστέτσος: Η ανάρτησή του μετά την επίθεση στο Σύνταγμα – Χτυπημένος στον καναπέ του