Ο Χιου Γκραντ έγινε viral στη χθεσινή βραδιά των Όσκαρ, για όλους τους λάθος λόγους. Ο διάσημος βρετανός ηθοποιός κατάφερε με τις -μη- απαντήσεις του στην Άσλεϊ Γκράχαμ να εκνευρίσει τους τηλεθεατές των βραβείων, εμφανίζοντας μια πολύ μπλαζε διάθεση -στα όρια του σνομπισμού. Οι απαντήσεις του, μάλιστα, δεν ξεπερνούσαν τις δύο προτάσεις, ίσως και τις δύο λέξεις.

«Ποιους υποστηρίζεις;» ήταν η αρχική ερώτηση της Γκράχαμ, για να εισπράξει την απάντηση, «Κανέναν συγκεκριμένο». Και αν δεν ήθελε να εκνευρίσει κάποιον συνάδελφό του, απαντώντας για κάποιον άλλον, σίγουρα εκνεύρισε τον ράφτη του σμόκιν του. Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε «ποιος το έραψε;» εκλείνος απάντησε πως δεν θύμαται. Στη θέση του, θα ήμασταν περισσότερο προσεκτικοί την επόμενη φορά που θα του πάρουν τα μέτρα.

Η Γκράχαμ δεν τα παράτησε. Εκδήλωσε το θαυμασμό της για την ταινία Glass Onion, ζητώντας του να μεταφέρει την εμπειρία της κινηματογράφησής του. «Μετά βίας ήμουν μέσα, για τρία δευτερόλεπτα» απάντησε εκείνος -στην πιο μακροσκελή απάντησή του.

Η Γκράχαμ δεν επέμεινε άλλο, αλλά ήταν η σειρά των χρηστών να στολίσουν τον Χιου Γκραντ, οι οποίοι τον στόλισαν με ένα ευρύ φάσμα κοσμητικών επιθέτων για την αλαζονική συμπεριφορά του.

Η συμπεριφορά του Χιου Γκραντ φυσικά σχολιάστηκε στο Twitter, με όχι και τα πιο κολακευτικά λόγια:

https://twitter.com/laurenlkoster/status/1635061851640987648?fbclid=IwAR3ap6ZYjazNQkgKOox3Mum_zeDcN9aXrLXTe7maspoJAdlrIFWLaCNScdE