Μπορεί ο Νταμιάνο Νταβίντ να χώρισε με τη σύντροφό του, Τζόρτζια Σολέρι, με την οποία ήταν και αρκετά χρόνια μαζί, ωστόσο ο frontman των Maneskin βρήκε παρηγοριά αλλού. Ο χωρισμός είναι οριστικός όπως όλα δείχνουν, πόσω μάλλον μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok

Ο Νταμιάνο Νταβίντ φαίνεται να φιλάει παθιασμένα μια άλλη γυναίκα σε ένα κλαμπ,  με τον ίδιο να απολογείται αργότερα, αφού το βίντεο έγινε viral. O 24χρονος τραγουδιστής ανακοίνωσε έτσι και επίσημα τον χωρισμό του, λέγοντας: 

«Λυπάμαι πολύ που βγήκε αυτό το βίντεο, δεν ήταν ο τρόπος που ήθελα να χειριστώ την κατάσταση και ήταν δικό μου λάθος» έγραψε, θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως με την σύντροφό του, είχαν χωρίσει πριν από αρκετές ημέρες και δεν υπήρξε «καμία προδοσία οποιουδήποτε είδους» και πρόσθεσε: «Ελπίζω αυτό να μην επηρεάσει την εικόνα της Τζόρτζια και να σεβαστείτε τη λεπτότητα αυτής της στιγμής».

Όσον αφορά την κοπέλα που φιλιόταν παθιασμένα ο Νταμιάνο Νταβίντ, πρόκειται για την 22χρονη Μαρτίνα Ταλιέντι. Είναι μοντέλο και στενή φίλη της Βικτόρια ντε Αντζέλις, της μπασίστριας των Maneskin.

Το βίντεο με τον Νταμιάνο Νταβίντ να φιλιέται με άλλη:

@valeeebarba daje damianooo#damianomaneskin #damianodavid #foryou ♬ suono originale – valeeebarba