Η ηθοποιός Δωροθέα Μερκούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» και μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για τη σχέση μητέρας – κόρης και για τις προϋποθέσεις ώστε η σχέση αυτή να είναι αρμονική.

Η ηθοποιός, Δωροθέα Μερκούρη, μίλησε για τη σχέση της με τις κόρες της αλλά και για τη σχέση που είχε με τη μητέρα της.

«Με την μαμά μου είμασταν πολύ δεμένες. Ήταν το καταφύγιό μου. Παλιά της έλεγα τα πάντα αλλά όσο μεγαλώνει η μητέρα μου δεν θέλω να της λέω τα πάντα γιατί δεν θέλω να την στεναχωρώ. Με τα παιδιά μου είναι εύκολη η σχέση γιατί δεν τους μεταφέρω τα πάντα. Το παιδί μου όταν ήταν στην εφηβεία, δεν θέλω να τους κάνω “σκουπιδοτενεκέ” και να τους μεταφέρω ό,τι νιώθω και εγώ» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Η Δωροθέα Μερκούρη είπε πως όταν χώρισαν με τον πρώην σύζυγό της, τα παιδιά της ξεκίνησαν ψυχοθεραπεία ώστε να το αντιμετωπίσουν σωστά.

«Εγώ έχω κάνει τα πάντα. Έχω πληγωθεί, έχω ερωτευτεί, έχω χωρίσει. Δεν θα ζηλέψω κάτι από το παιδί μου. Εγώ πλέον ζω μία δεύτερη ζωή. Γιατί να κάνω παρεμβάσεις στη ζωή τους», είπε η Δωροθέα Μερκούρη.

«Έβλεπα πως δεν με άντεχαν άλλο γιατί όσο και να θεωρώ πως δεν είμαι εγώ το επίκεντρο του σπιτιού και επειδή κάνω θόρυβο στο σπίτι και δεν κάθομαι στη “γωνία μου” και είδα πως ενοχλούσα, πήγαν να μείνουν αλλού» κατέληξε η Δωροθέα Μερκούρη.