Μια φωτογράφιση της Έμα Γουάτσον για τη νέα μάρκα τζιν που έχει δημιουργήσει μαζί με τον αδελφό της, Άλεξ, και ονομάζεται Renais, έχει προκαλέσει χιλιάδες σχόλια στο Instagram. Και μάλλον το περίμενε.

Ο λόγος που οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου άφησαν το δικό τους σχόλιο, ήταν για το φόρεμα που επέλεξε η ηθοποιός, το οποίο μοιάζει να αιωρείται. Πιθανότατα, ως Ερμιόνη στις ταινίες Χάρι Πότερ, θα έμαθε κάποιο συγκεκριμένο ξόρκι, δεν εξηγείται διαφορετικά.

To μπλε φόρεμα της Γουάτσον που αιωρείται

Η Έμα Γουάτσον επέλεξε να φορέσει ένα μπλε φόρεμα από τη συλλογή Loewe, το οποίο ξεκινά με μύτες, που θεωρητικά θα έπρεπε να τελείωνε έτσι. Αυτές οι μύτες στέκονται όρθιες, χωρίς να στηρίζονται πουθενά. Καθίσαμε αρκετή ώρα ζουμάροντας στη φωτογραφία να βρούμε κάποια σύνδεση με το σώμα της, αλλά καμία. Ούτε από τα αυτιά, για να σας προλάβουμε. 

Ίσως το πιο επικό σχόλιο που διαβάσαμε – όλα ήταν ένα κι ένα- ήταν αυτό που ένας χρήστης έγραψε: «Αυτό συμβαίνει όταν λες LeviOsa αντί για Leviosa», ένα ξόρκι που στην ταινία το χρησιμοποιούσαν για να κάνουν τα αντικείμενα να αιωρούνται.