Το τελευταίο διάστημα υπήρξε έντονη φημολογία που ήθελε την Gisele και τον Tom Brady να παίρνουν διαζύγιο. Τα δημοσιεύματα διαδέχονταν το ένα το άλλο, με τα προβλήματα της σχέσης τους να βγαίνουν στη δημοσιότητα. Παρόλα αυτά, οι δυο τους κρατούσαν σιγή ισχύος, η οποία έσπασε χθες.

Ανακοίνωσαν και επίσημα τον χωρισμό τους με story στα προφίλ τους στο Instagram. «Με μεγάλη ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί, ο Tom και εγώ αποφασίσαμε φιλικά να οριστικοποιήσουμε το διαζύγιό μας. Προτεραιότητά μου ήταν πάντα και εξακολουθούν να είναι τα παιδιά μου, τα οποία αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Θα συνεχίσουμε να τα μεγαλώνουμε μαζί, δίνοντάς τους την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή που πραγματικά αξίζουν», έγραψε αρχικά η Gisele και συνέχισε:

«Η απόφαση για τον τερματισμό ενός γάμου δεν είναι ποτέ εύκολη, όμως, απομακρυνθήκαμε και μολονότι είναι φυσικά, δύσκολο να περνάει κανείς κάτι τέτοιο, νιώθω ευλογημένη για το χρόνο που περάσαμε μαζί και εύχομαι στον Tom πάντα τα καλύτερα. Σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο. Ευχαριστώ, Gisele».

Διαβάστε ακόμη: Maestro: Το υπέροχο σπίτι της οικογένειας δεν βρίσκεται στους Παξούς αλλά στο Λαύριο κι αυτή είναι η ιστορία του

Gisele Tom Brady

Στη συνέχεια ακολούθησε η ανάρτηση του Tom Brady, η οποία έγραφε:

«Τις προηγούμενες μέρες, η σύζυγός μου και εγώ οριστικοποιήσαμε το διαζύγιό μας, μετά από 13 χρόνια γάμου. Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τα χρόνια που περάσαμε μαζί. Είμαστε ευλογημένοι με όμορφα και υπέροχα παιδιά, τα οποία θα συνεχίσουν να είναι το κέντρο του κόσμου μας με κάθε τρόπο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί σαν γονείς, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι θα λαμβάνουν πάντα την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει.

Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση να λήξουμε τον γάμο μας, έπειτα από πολλή σκέψη. Το να το κάνεις αυτό είναι φυσικά, επίπονο και δύσκολο, όπως είναι για τόσους ανθρώπους που το περνάνε αυτό κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο. Όπως και να ‘χει, ευχόμαστε ο ένας στον άλλο τα καλύτερα, καθώς ακολουθούμε τα νέα κεφάλαια στη ζωή μας που ακόμα δεν έχουν γραφτεί. Σας παρακαλούμε για ιδιωτικότητα και σεβασμό, καθώς βιώνουμε ό,τι θα έρθει τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες».

Gisele Tom Brady