Η Τζάντα Πίνκετ έβαλε το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του γάμου της με τον Γουίλ Σμιθ, όταν ομολόγησε στον κόσμο ότι ήταν άπιστη στον σύζυγό της σε μια συνέντευξη στον αέρα που άφησε το αστέρι των Men in Black «ταπεινωμένο», ισχυρίστηκαν οι μυημένοι.

Η 52χρονη ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη-σοκ την Τετάρτη ότι εκείνη και ο σύζυγός της είναι χωρισμένοι εδώ και επτά χρόνια -από το 2016- υποστηρίζοντας ότι ο γάμος τους χάλασε όταν και οι δύο «εξαντλήθηκαν» από την προσπάθεια να τον σώσουν.

Ωστόσο, μια πηγή κοντά στο ζευγάρι έχει ρίξει τώρα νέο φως στην κατάσταση, υποστηρίζοντας ότι το ζευγάρι εργαζόταν πραγματικά για την επιδιόρθωση του γάμου τους στα παρασκήνια, ακόμη και μετά την απιστία της Τζάντα, μέχρι τον Ιούλιο του 2020, όταν επιβεβαίωσε μια κοινή εμφάνιση στον αέρα με τον Γουίλ, ότι είχε εμπλακεί με έναν άλλο άντρα, τον τραγουδιστή August Alsina.

Η αποκάλυψη στην εκπομπή της Τζάντα

Η εξομολογητική βόμβα, η οποία προβλήθηκε στην εκπομπή της Τζάντα στο Facebook Watch Red Table Talk, λέγεται ότι άφησε τον Γουίλ, 55 ετών, «ταπεινωμένο» και τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν το τελευταίο ποτήρι για τον ηθοποιό όσον αφορά το μέλλον του γάμου του. . «Η Τζάντα κατέσκαψε το γάμο της όταν έφερε τον Γουίλl στο Red Table Talk και τον ταπείνωσε δημόσια μπροστά στον κόσμο», είπε ο γνώστης της DailyMail.com.

Πρόσθεσαν ότι ο Γουίλ πληγώθηκε ιδιαίτερα από το γεγονός ότι είχε υπερασπιστεί τη σύζυγό του τόσο δημόσια όταν ο August, τώρα 31 ετών, ισχυρίστηκε για πρώτη φορά ότι είχε σχέση με τη Τζάντα – λίγες μέρες πριν επιβεβαιώσει την αλήθεια στην εκπομπή της. «Ο Γουίλ υπερασπίστηκε τη Τζάντα έναντι των κατηγοριών απιστίας τη στιγμή της υπόθεσης και τα έβαζε με κόσμο.

Τζάντα Γουίλ Σμιθ

Πίστευε πραγματικά ότι δεν είχε απατήσει. Δεν υπήρχε κανένα βήμα πίσω από αυτό και η Jada το ήξερε κι αυτό». Κατά τη διάρκεια της εξομολόγησής τους στο Red Table Talk, η Τζάντα αποκάλυψε στον κόσμο πώς ξεκίνησε η σχέση της με τον August – αν και επέμενε ότι εκείνη την εποχή, αυτή και ο Will περνούσαν ένα «δύσκολο» μπάλωμα και είχαν «βασικά χωρίσει». Και πρόσθεσε: «Πόνεσα πολύ και ήμουν πολύ σπασμένη. Στη διαδικασία αυτής της σχέσης σίγουρα συνειδητοποίησα ότι δεν μπορείς να βρεις την ευτυχία έξω από τον εαυτό σου.

«Ήθελα απλώς να νιώσω καλά, είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που ένιωθα καλά… και ήταν πραγματικά χαρά να βοηθήσω απλώς να θεραπεύσω κάποιον». Η παραδοχή της έγινε αφού ο August συνάντησε την Angela Yee του The Breakfast Club στις 30 Ιουνίου του ίδιου έτους και της είπε ότι ήταν ερωτευμένος με την Jada κατά τη διάρκεια της σχέσης τους – στην οποία είπε ότι είχε αφοσιωθεί «χρόνια της ζωής του». «Κάθισα με τον Γουίλ [Σμιθ] και είχα μια συνομιλία λόγω της μεταμόρφωσης από τον γάμο τους σε σχέση ζωής… μου έδωσε την ευλογία του», είπε ο August.

Έδωσα τον εαυτό μου ολοκληρωτικά σε αυτή τη σχέση για χρόνια της ζωής μου, και την αγαπώ πραγματικά και πραγματικά, πραγματικά βαθιά και τρέφω έναν τόνο αγάπης γι’ αυτήν». Ωστόσο, η Τζάντα αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του August ότι ο Γουίλ του είχε δώσει «άδεια» να συνεχίσει μια σχέση με τη σύζυγό του, ενώ σημείωσε ότι ήταν «περίεργο» να αναφερόταν σε αυτό που περιέγραψε ως «μπλέξιμο» με τον τραγουδιστή όλα αυτά τα χρόνια αργότερα, επειδή εκείνος είχε αποφασίσει να το μεταδώσει.

Ωστόσο, τόσο εκείνη όσο και ο Γουίλ είπαν ότι εργάζονταν για να φτάσουν σε ένα «νέο μέρος άνευ όρων αγάπης» τα χρόνια από τότε που συνέβη. Κάποια στιγμή στη συνομιλία αντήχησαν ο ένας τον άλλον λέγοντας: «Καλάμε μαζί. Πεθαίνουμε μαζί. Κακός γάμος για μια ζωή», μια αναφορά σε μια συναρπαστική φράση στο franchise του Will’s Bad Boys.

Η δραματική ανατροπή

Την Τετάρτη, η Τζάντα έκανε μια δραματική ανατροπή σε αυτή τη δήλωση, ισχυριζόμενη στον κόσμο σε μια ειλικρινή συνέντευξη στο NBC News ότι στην πραγματικότητα είχαν χωρίσει από το 2016 – την ίδια χρονιά που ξεκίνησε τη σχέση της με τον August – τέσσερα χρόνια πριν από το Red. Πραγματοποιήθηκε ακόμη και συζήτηση Table Talk.

Η αποκαλυπτική της παραδοχή ήρθε ως μέρος μιας σειράς αποκαλύψεων που μοιράστηκε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της προώθησης για το επερχόμενο βιβλίο της Worthy – στο οποίο αναφέρεται επίσης στη διαβόητη στιγμή που ο σύζυγός της χαστούκισε τον Chris Rock στη σκηνή στα Όσκαρ του 2022, αφού ο κωμικός έκανε ένα αστείο για το φαλακρό κεφάλι της Τζάντα εν μέσω μάχης με την αλωπεκία.

Σε μια συνέντευξη στο People για την προώθηση του νέου της βιβλίου Worthy, η Τζάντα αποκάλυψε ότι πίστευε ότι το όλο περιστατικό ήταν «ένα σκετς». «Σκέφτηκα, «Αυτό είναι ένα σκετς», είπε στο ρεπορτάζ. «Έλεγα: «Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χτυπήσει ο Γουίλ». Σύμφωνα με την πηγή, αυτή η παραδοχή ελάχιστα βοήθησε τη «σπασμένη» σχέση της με τον Γουίλ, ο οποίος λέγεται ότι προσπαθεί απεγνωσμένα να απομακρυνθεί οριστικά από το περιστατικό.

«Το να ακούει τη Τζάντα να λέει στους ανθρώπους ότι δεν υποστήριξε την απόφασή του να χαστουκίσει τον Chris και ότι πίστευε ότι ήταν σκέτο δεν κάνει καλό για τον Will που προσπαθεί να προχωρήσει από αυτό το περιστατικό», είπε η πηγή. «Ο Γουίλ ήξερε για αυτή τη μεγάλη αποκάλυψη που έκανε η Τζάντα, αλλά δεν τον βοηθούσε καθόλου». Ο Γουίλ και η Τζάντα , που παντρεύτηκαν το 1997, έχουν τον γιο Jaden, 25, και την κόρη Willow, 23, ενώ ο σταρ του I Am Legend έχει επίσης έναν γιο, τον Trey, από προηγούμενη σχέση.

Η τελευταία συνέντευξη της Τζάντα

Η τελευταία συνέντευξη της Τζάντα έθεσε υπό αμφισβήτηση την αυθεντικότητα του ζευγαριού, αφού δήλωσαν την αγάπη και τη δέσμευσή τους ο ένας για τον άλλον, είχαν κάνει αγαπημένες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, μοιράστηκε αφιερώματα στο Instagram και αναφέρονταν τακτικά ο ένας στον άλλο ως «σύζυγος» και «σύζυγος» τα τελευταία επτά χρόνια.

Πηγή: MailOnline