Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει ενεργή παρουσία στα social media, ανεβάζοντας σύχνα βίντεο που συνοδεύονται από θετικά σχόλια των χρηστών. Εκτός όμως από ένα. Η τελευταία του ανάρτηση για την ακρίβεια, στο Instagram, προκάλεσε την οργή των θαυμαστών του -και όχι μόνο-, οι οποίοι σχολίασαν αρνητικά τον τραγουδιστή.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Μαζωνάκης ανήρτησε ένα βίντεο με τον ίδιο να οδηγεί μηχανή και παράλληλα να τραβά βίντεο τον εαυτό του, τραγουδώντας την τελευταία του επιτυχία. Πίσω του, μάλιστα, κάθεται μία γυναίκα, της οποίας το πρόσωπο δεν φαίνεται.

Το ότι ο Μαζωνάκης επέλεξε την ώρα της οδήγησης να βγάλει κινητό ήταν και αυτό που έκανε τους followers να εκνευριστούν, οι οποίοι έγραψαν πως παριαβάζει τον ΚΟΚ και αποτελεί κακό πρότυπο για νέα παιδιά. «Εντελώς απαράδεκτη η ανάρτηση promo για το νέο σας τραγούδι, εκτός του ότι παραβιάζεται τον ΚΟΚ, γίνεστε κ λάθος σε πρότυπο σε χιλιάδες θαυμαστές σας νεαρής ηλικίας», έγραψε ένας χρήστης.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν τα περισσότερα σχόλια, με ορισμένους να γράφουν επίσης πως και η γυναίκα πίσω του δεν φορούσε κράνος. Εν ολίγοις, ότι έβαλε σε κίνδυνο, τόσο τον εαυτό του όσο και τη γυναίκα, αλλά και τους άλλους οδηγούς. 

Μαζωνάκης

Ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που ανεβάζει τέτοιο βίντεο

Ο Γιώργος Μαζωνάκης προφανώς και δεν είναι ο μοναδικός που ανεβάζει ένα τέτοιο βίντεο. Το έχουν κάνει προ πολλού διάφοροι καλλιτέχνες, κάτι που είναι απαράδεκτο για όλους. Όμως, όσα σχόλια και να γίνονται, όσος στιγμιαίος εκνευρισμός και να υπάρξει, αν δεν παρέμβει αυτεπάγγελτα η αστυνομία, αυτά τα βίντεο θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν από όλους. 

Το λάθος δεν είναι ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν δίνει το καλό παράδειγμα, δεν έχει υποχρέωση να το κάνει άλλωστε, το λάθος είναι ότι αν γίνει καμιά στραβή τη δεδομένη στιγμή, θα πάρει κάποιον στον λαιμό του. Κι αυτό είναι το πρόβλημα, με το να ανεβαίνουν τέτοια βίντεο. Όχι μόνο, δηλαδή, το κακό παράδειγμα, αλλά και την επικινδυνότητα τη στιγμή εκείνη.