Ακομπλεξάριστος ο Γιώργος Τσαλίκης, επισκέφτηκε την κλινική της γυναίκας του, η οποία του έκανε botox σε μέτωπο και μάτια και μας το δείχνει. «Δείτε το μέτωπό μου πως δεν κουνιέται. Οι ρυτίδες εξαφανίστηκαν» λέει μέσω insta stories.

Είναι γνωστό, εξάλλου, πόσο προσέχει την εμφάνισή του ο γνωστός τραγουδιστής που στα 47 του φαίνεται να έχει κάνει τον χρόνο να έχει «σταματήσει».

Γυμνάζεται πολύ, κατά περιόδους προσέχει τη διατροφή του, ενώ δεν έχει κρύψει πως όποτε χρειαστεί κάνει μπότοξ στο πρόσωπό του.

«Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνω κι εγώ το μποτοξάκι μου. Δείτε λιγάκι το πριν, κάνω τις κινήσεις στο μέτωπο, συνοφρύωση… Και να σας δείξω λίγο και τα μάτια πως είναι πριν και δείτε και το μετά.

Πάμε να δούμε τα αποτελέσματα. Το μέτωπο δεν κουνιέται, ελάχιστα, έχει μια κίνηση που δίνει μια φυσικότητα και δείτε και τα ματάκια. Είσαι άντρας, είσαι γυναίκα, δεν είναι πολύ ωραίο να πατάς ένα pause στο χρόνο και να είσαι η πιο φρέσκια εκδοχή του εαυτού σου; Σου φτιάχνει τη διάθεση, τρία λεπτά από τον χρόνο σου» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης.

Διαβάστε ακόμη: Η Σοφία Χατζηπαντέλη έκανε botox και φωνάζει: «Πείτε με ψεύτικη, καμία ντροπή, είμαι η πιο αυθεντική» | intronews.gr