Η κόρη του Πολ Γουόκερ, που έχασε τη ζωή του σε ηλικία 40 ετών, Μίντοου Γουόκερ, είναι πλέον το πιο περιζήτητο όνομα στην βιομηχανία του μόντελινγκ. Το 24χρονο μοντέλο, έγινε πέρυσι το πρόσωπο της σειράς γυαλιών Tiffany & Co., ενώ δύο χρόνια νωρίτερα είχε ονομαστεί πρόσωπο της Proenza Schouler.

Το Instagram της Μίντοου Γουόκερ έχει πάνω από 4 εκατ. followers, με την ίδια να ανεβάζει φωτογραφίες της συχνά, προκαλώντας τα θετικά σχόλια των χρηστών. Όπως και στο τελευταίο της insta story, όπου πόζαρε στον καθρέφτη ημίγυμνη.

Η Μίντοου Γουόκερ έδωσε μια μικρή γεύση στους θαυμαστές της από τα παρασκήνια της τελευταίας της φωτογράφισης, όπου φορούσε μόνο ένα λευκό παντελόνι spandex, ενώ το πάνω μέρος του σώματός της το κάλυπτε με τα χέρια της.

Γουόκερ

Η Μίντοου Γουόκερ παραμένει συνδεδεμένη με τον πατέρα της, 10 χρόνια μετά τον θάνατό του

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γουόκερ χαράζει το δικό της μονοπάτι στο Χόλιγουντ, κρατώντας ζωντανή τη μνήμη του αείμνηστου πατέρα της. Στην πρεμιέρα του FastX, της τελευταίας ταινίας της σειράς Fast and Furious, η Μίντοου αποκάλυψε ότι λαμβάνει σημάδια από τον Πολ Γουόκερ, σχεδόν μια δεκαετία μετά το θάνατό του.

Για την ακρίβεια, η Μίντοου, η οποία εμφανίζεται στην ταινία, πιστεύει ότι παραμένει συνδεδεμένη με τον πατέρα της, ο οποίος πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον Νοέμβριο του 2013.

Μιλώντας για τη σύνδεσή τους, η Μίντοου, δήλωσε στο E!: «Για μένα είναι οι αριθμοί: Το 4 και το 7 ήταν οι αγαπημένοι αριθμοί του πατέρα μου. Και ορκίζομαι ότι όποτε αμφιβάλλω για κάτι ή όποτε διαφωνώ με κάποιον ή οτιδήποτε άλλο, αρχίζω να βλέπω παντού το τέσσερα και το επτά. Έτσι ξέρω πάντα ότι είναι αυτός».

Γουόκερ

Παρακολουθεί τις ταινίες του Πολ Γουόκερ επανειλημμένα

Τον Νοέμβριο, η Μίντοου Γουόκερ παραδέχτηκε ότι παρακολουθεί επανειλημμένα ταινίες του αείμνηστου πατέρα της για να θυμάται τον ήχο της φωνής του.

Όπως δήλωσε στο Page Six: «Πάντα λένε ότι το πρώτο πράγμα που ξεχνάς για κάποιον είναι η φωνή του, οπότε έχω την τύχη να έχω τη φωνή του σε πολλές ταινίες. Μου αρέσει να βλέπω τις ταινίες του τα βράδια. Μου δίνει χαρά να μιλάω γι’ αυτόν και να διατηρώ το πνεύμα του ζωντανό. ‘Ειλικρινά, τον έβλεπα απλώς ως τον πατέρα μου και νομίζω ότι με κρατούσε πολύ πίσω από τα παρασκήνια των πάντων, οπότε δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλη ήταν η βάση των θαυμαστών του».

Ο Πολ έπαιξε τον ρόλο του Brian O’Conner στη επιτυχημένη σειρά ταινιών και ο Μίντοου είναι ενθουσιασμένη που είναι μέρος του Fast X.