Η ζωή της Μέγκαν Μαρκλ τα τελευταία χρόνια, θα έλεγε κανείς πως είναι ένα roller coaster. Έγινε Δούκισσα του Σάσεξ, μητέρα δύο παιδιών και πλέον έχει αποτινάξει κάθε τίτλο royal από πάνω της, μετά την επανάσταση που έκανε η ίδια και ο πρίγκιπας Χάρι προς τη βασιλική οικογένεια.

Η Μέγκαν Μαρκλ, πάντως, φαίνεται πως προσπαθεί να επιστρέψει στην παλιά της ζωή – δεν θα απορήσουμε αν τη δούμε να παίζει ξανά σε σειρά ή ταινία- και η αρχή θα γίνει σε λίγες ημέρες. Η ίδια ετοιμάζει το μεγάλο της comeback στο Instagram, το οποίο βέβαια θα συνοδεύεται από πολλά χρήματα.

Μετά από τρία χρόνια απουσίας και έχοντας τον μοναδικό λογαριασμό @sussexroyal με 9,4 εκατομμύρια followers, που απενεργοποιήθηκε το 2020 μετά την παραίτησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα, η Μέγκαν Μαρκλ έρχεται με δικό της λογαριασμό, ονόματι Meghan, και ήδη γίνεται λόγος πως μία ανάρτησή της μπορεί να αποφέρει μέχρι και 1 εκατ. δολάρια.

Μια πηγή από την ομάδα της επιβεβαίωσε την είδηση, λέγοντας πως «ναι, αυτή είναι. Αναμένετε ανακοίνωση σύντομα. Επιστρέφει». Τι σου είναι και το μάρκετινγκ όμως. 

Ο λογαριασμός Meghan, ακολουθείται ήδη από αρκετούς φίλους της Μέγκαν Μαρκλ, συμπεριλαμβανομένης της ακτιβίστριας Mandana Dayani, η οποία ήταν και πρόεδρος της Archewell, της εταιρείας μέσων ενημέρωσης και φιλανθρωπίας των Σάσεξ, μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο. 

Όλα δείχνουν πως ο ντόρος έχει ήδη δημιουργηθεί, με πηγή να λέει στο The Mail on Sunday πως «Όλοι στο Χόλιγουντ μιλούν για την επικείμενη επιστροφή. Η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει κρύψει ποτέ το γεγονός ότι θέλει να επιστρέψει στο Instagram».

Μέγκαν Μαρκλ Instagram

Μάλιστα, πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι το 2018, το Instagram της Μέγκαν Μαρκλ, που πρωταγωνιστούσε στη σειρά Suits, ξεπερνούσε τα 3 εκατ. ακόλουθους. Για την ίδια, αποτελεί σίγουρα big thing, αφού σε συνέντευξη της στο The Cut πέρυσι, είχε πει στη δημοσιογράφο: «Θέλεις να μάθεις ένα μυστικό; Επιστρέφω στο Instagram».

Ο νέος λογαριασμός μετρά ήδη 76.000 followers και όπως λέγεται, αναμένεται αν εκτοξεύσει τα οικονομικά της Μέγκαν.  Ο ειδικός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Έρικ Σίφερ, ο οποίος έχει συμβουλέψει μερικούς από τους πιο μεγάλους αστέρες του Χόλιγουντ, δήλωσε στη Daily Mail ότι η επιστροφή της Μέγκαν Μάρκλ δεν αποτελεί έκπληξη. 

«Εκτιμώ ότι θα γίνει γρήγορα ένας από τους λογαριασμούς με τους περισσότερους followers στο Instagram. Διασημότητες όπως οι Καρντάσιανς λαμβάνουν 1 εκατομμύριο δολάρια για μια μόνο ανάρτηση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην μπορεί η Μέγκαν να κερδίζει τέτοιου είδους αμοιβές», δήλωσε ο ίδιος.

*Κεντρική φωτογραφία: GettyImages