Για άλλη μία φορά γυμνή ποζάρει για το Instagram της η Σοφία Χατζηπαντέλη και αφήνει τους 527 χιλιάδες ακόλουθούς της με το στόμα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα, η 24χρονη guest κριτής του GNTM γδύθηκε στα πλαίσια διαφημιστικής προώθησης προϊόντων εταιρίας με την οποία συνεργάζεται.

Έτσι, μπήκε στο ντους, έβγαλε τα ρούχα της, άφησε το τρεχούμενο νερό να πέσει πάνω της και έκανε μία επίδειξη στο κοινό της του πως χρησιμοποιούνται τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Η πληθωρική ginger μας έδειξε για άλλη μία φορά τα τατουάζ της πλάτης της, ενώ με το ένα της χέρι προσπαθούσε να καλύψει το στήθος της ενώ λουζόταν.

Τα περισσότερα σχόλια των χρηστών ήταν για τα πολλά και μεγάλα της τατουάζ, τα οποία κλέβουν τις εντυπώσεις.

«Εμάς μας αρέσουν τα τατουάζ σου» γράφει μία χρήστης, μετά το σχόλιο της Βίκυς Καγιά στην κριτική επιτροπή του GNTM, η οποία ανέφερε για άλλη μία φορά ότι είναι κατά τους.

«Οκ, μας αρρώστησες πάλι, φιλιά στην κορμάρα σου» γράφει άλλος χρήστης. 

Η πλειοψηφία των σχολίων, ωστόσο, ήταν στα αγγλικά, καθώς η Χατζηπαντέλη διαμένει και δραστηριοποιείται κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαβάστε ακόμη: To έριξε το… φαρμάκι της η Σοφία Χατζηπαντέλη: «Σε αντίθεση με τους άλλους κριτές του GNTM εγώ έχω καριέρα» | intronews.gr