Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ζει ντόλτσε βίτα μόνη της στην αμερικανική ήπειρο σχεδόν από τις αρχές του έτους, αφού έχει ολοκληρώσει από καιρό τα γυρίσματα της για την εκπομπή Style Me Up και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε συζητήσεις μέσω της Έλενας Χριστοπούλου, που τη μανατζάρει, για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Θα είναι στο GNTM; Θα είναι κάπου αλλού; Τα κανονικά της βήματα πάντως είναι σε παραλίες εξωτικές, που τις βλέπουμε και τις λιγουρευόμαστε.

Από την Καλιφόρνια στη Χαβάη, από εκεί στη Νέα Υόρκη κι από εκεί στη Τζαμάικα. Χωρίς να παίρνουμε όρκο ότι οι τελευταίες της αναρτήσεις είναι από το νησί της Καραϊβικής ή αν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και ποστάρει ό,τι έβγαλε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξακολουθεί να τριγκάρει το κοινό της. Και δεν το κάνει μόνο με τα ειδυλλιακά τοπία και τις καλοκαιρινές αναρτήσεις, την ώρα που έχουμε φάει χιόνι και κρύο στα μουτράκια.

Το κάνει και με τις πολύ σέξι και υποσχόμενες αναρτήσεις της. Για παράδειγμα, στην τελευταία, κάθε πρωί που κίναγε να πάει στη δουλειά, δεν έφευγαν τα πουλιά σαν ψαροκάικα, ούτε σκάρωνε κάποιο ταξίδι με το Μηνά ως τη Τζαμάικα. Είναι εκεί και με ένα μπραζίλιαν μπικίνι που αποκαλύπτει τις καμπύλες της, στέλνει κάποιο μήνυμα, πιθανότατα στη Ζενεβιέβ Μαζαρί που αναφέρθηκε στις διακοπές της Ηλιάνας. Κόκκινα χείλη καλύπτουν την πίσω πλευρά της Παπαγεωργίου, καθώς ετοιμάζεται να βουτήξει στο νερό.

Αυτή η ανάρτηση ερμηνεύεται από αρκετούς ως μια ένδειξη πως δεν είναι οι καλύτερες οι σχέσεις της με τη Ζενεβιέβ, άρα πιθανότατα το GNTM να μην είναι και το πιο πιθανό επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η φωτογραφία δίπλα στο απόλυτο supermodel των ‘90s

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Κάνει μπάνιο στη Χαβάη με το πιο mini μπικίνι

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι τόπλες φωτογραφίες που το Instagram κατέβασε χωρίς λόγο