Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε την Κάιλι Τζένερ (397 εκατ. ακολούθους) και έγινε o πιο ακριβοπληρωμένος σταρ στο Instagram, καθώς κερδίζει πλέον 1,87 εκ. λίρες ανά δημοσίευση, έχοντας 597 εκατομμύρια ακολούθους στο προφίλ του.

Την ίδια ώρα, η -πρώην- βασίλισσα του Instagram, Κάιλι Τζένερ κερδίζει 1,47 εκατομμύρια λίρες για κάθε ανάρτηση, ωστόσο σημειώνεται πως ο σταρ του ποδοσφαίρου προωθεί στον λογαριασμό του στο Instagram διαφημιστικά για την αθλητική ιστοσελίδα LiveScore, το brand ευεξίας Therabody και το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance, αυξάνοντας σημαντικά τα κέρδη του.

Πόσα χρεώνουν οι άλλοι σταρ για μια ανάρτηση στο Instagram

Στην τρίτη θέση της λίστας του 2022 βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής Λάινoελ Μέσι με 1,38 εκατομμύρια λίρες ανά χορηγούμενο ποστ.

Στη συνέχεια στην τέταρτη ακολουθεί η Σελένα Γκόμεζ η οποία φέρεται να κερδίζει 1,35 εκατομμύρια λίρες για κάθε post, ενώ ο Dwayne Johnson βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 1,33 εκατομμύρια λίρες.

Η Κιμ Καρντάσιαν μπήκε επίσης στην πρώτη δεκάδα (στην έκτη θέση) καθώς κερδίζει 1,31 εκατομμύρια £ ανά χορηγούμενη ανάρτηση.

Η Αριάνα Γκράντε βρίσκεται στην έβδομη θέση στη λίστα, με 1,3 εκατομμύρια λίρες ανά ανάρτηση, ενώ η Beyonce στην όγδοη θέση κερδίζει 1,08 εκατομμύρια λίρες για κάθε ανάρτηση.

Η Khloe Kardashian και Kendall Jenner κατατάχθηκαν στην ένατη και δέκατη θέση.