Να αναβάλει την πολυαναμενόμενη συναυλία που επρόκειτο να δώσει χθες βράδυ αναγκάστηκε η Άννα Βίσση και όπως είναι λογικό, εξέφρασε την έντονη απογοήτευσή της για αυτή την εξέλιξη.

Η συναυλία ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των εμφανίσεων της κύπριας τραγουδίστριας για τη συμπλήρωση μισού αιώνα στο τραγούδι.

Ο λόγος της αναβολής είχε να κάνει με ένα τεχνικό πρόβλημα, όπως εξήγησε η ίδια η Άννα Βίσση με ποστάρισμά της.

«Η απογοήτευση η δική μου- όπως φαντάζομαι και η δική σας- και του Νίκου (Καρβέλα) είναι τεράστια. Δεν πιστεύαμε ότι μπορεί ποτέ να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Μία τόσο ωραία μέρα, είμαστε στη Θεσσαλονίκη. Έτοιμα ήταν όλα, απλά ένα τεράστιο τεχνικό πρόβλημα- που δεν θα λυνόταν ούτε σε αρκετές ώρες- μάς αναγκάζει να αναβάλλουμε τη συναυλία.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς αισθάνομαι, λυπάμαι αλλά δεν φταίμε καθόλου εμείς, φταίει το σύστημα, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, προσπαθούμε να βρούμε μια ημερομηνία για να γίνει αυτή η συναυλία».

Η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε σε αρκετούς που επρόκειτο να πάνε στη συναυλία κι έτσι εξέφρασαν ανοικτά τη δυσαρέσκειά τους στο Twitter, ενώ υπήρξε κι η ομάδα των υποστηρικτών της Βίσση που ισχυρίζονταν ότι δεν ευθύνεται η ίδια για ό,τι συνέβη. Η ουσία βέβαια είναι ότι το Twitter πήρε φωτιά…