Παρά την χαρά που της χάρισε το γεγονός ότι επιτέλους -μετά από 20 χρόνια- ενώθηκε και επίσημα με τα δεσμά του γάμου με τον Ben Affleck, η Jennifer Lopez δηλώνει απογοητευμένη. Ο λόγος; Μία καλεσμένη, δεν ονοματίζει ποια, βιντεοσκόπησε μία πολύ προσωπική στιγμή της τραγουδίστριας την ώρα του γάμου.

Η καλεσμένη πρόκειται για στενό άτομο από τον κύκλο της 53χρονης, την οποία εμπιστευόταν και δεν περίμενε ότι θα έκανε κάτι τέτοιο.

Βιντεοσκόπησε την στιγμή που η Lopez τραγούδησε ένα πολύ προσωπικό τραγούδι στον γαμπρό Affleck και μετά την κοινοποίησε στα social media.

Η Lopez στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε φανερά αναστατωμένη: «Το υλικό τραβήχτηκε χωρίς την άδειά μας. Και όποιος το έκανε εκμεταλλεύτηκε την ιδιωτική μας στιγή. Ζητήθηκε από όλους τους καλεσμένους να μην μοιραστούν τίποτα από το γάμο μας. Αυτή ήταν η επιλογή μας. Ο,τιδήποτε από την ιδιωτική μου ζωή θέλω να μοιραστώ το κάνω στο OnTheJlo και το μοιράζομαι με τους θαυμαστές μου. Το υλικό αυτό ήταν κλεμένο και πουλήθηκε για χρήματα».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia | @jlo follows ✨ (@jlow0rld)

Οι θαυμαστές της έσπευσαν γρήγορα να της εκφράσουν την υποστήριξή τους: «Σίγουρα θέλουμε να βλέπουμε τον έρωτά τους και την αγάπη τους αλλά οι ιδιωτικές τους στιγμές δεν θα έπρεπε να διαρρέουν χωρίς τη συγκατάθεσή τους», «Είναι πραγματικά λυπηρό και σκανδαλώδες», έγραφαν κάποια από τα σχόλια.