Λίγους μήνες αφότου η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν το 2022, η Λόπεζ έλαβε μια κλήση από την Τζέιν Φόντα. Η Φόντα την προσέγγισε επειδή η Λόπεζ της είχε ζητήσει να εμφανιστεί σε μια ταινία μιούζικαλ που θα εξέταζε τις ρομαντικές αποτυχίες της Λόπεζ.

Η Φόντα είχε τις αμφιβολίες της: «Πιστεύω ότι σε ολόκληρο τον κόσμο θαυμάζουν αυτή τη σχέση και αυτή την αγάπη. Και η ιδέα του πώς το παρουσιάζεις είναι τόσο ιερή, τόσο σημαντική. Θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με τρόπο που να μην το επιδεικνύεται υπερβολικά, τόσο πολύ ώστε να δημιουργεί οποιαδήποτε μορφή κριτικής ή δυσαρέσκειας».

Τζένιφερ Λόπεζ: Γιατί ξόδεψε 20 εκατομμύρια για να φτιάξει ντοκιμαντέρ που θα μιλάει για τις αποτυχημένες της αγάπες;

Στη συνέχεια, η Λόπεζ και η Φόντα βρέθηκαν από κοντά στο νέο ντοκιμαντέρ της Λόπεζ, «The Greatest Love Story Never Told», το οποίο είναι ένα μικρό μόνο μέρος ενός αυτοχρηματοδοτούμενου έργου πολυμέσων ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων που εξετάζει τη ζωή της Λόπεζ σε μορφή ρομαντικής σειράς. «Θέλω να ξέρετε ότι δεν ξέρω ακριβώς γιατί, αλλά νιώθω ότι έχω επενδύσει σε σένα και τον Μπεν, και θέλω πραγματικά αυτό να λειτουργήσει», λέει η Φόντα στο ντοκιμαντέρ και συνεχίζει: «Ωστόσο, αυτή είναι η ανησυχία μου. Είναι όπως όταν προσπαθείς να αποδείξεις κάτι αντί να το ζεις».

Τζένιφερ Λόπεζ: Γιατί ξόδεψε 20 εκατομμύρια για να φτιάξει ντοκιμαντέρ που θα μιλάει για τις αποτυχημένες της αγάπες;

Bennifer

Σε κανέναν από εμάς δεν αρέσει να στέκεται στις χειρότερες στιγμές του, αλλά πριν από είκοσι χρόνια, οι «Bennifer» ήταν το βούτυρο στο ψωμί των ταμπλόιντ. Οι Λόπεζ και Άφλεκ γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και κυνηγήθηκαν από τον Τύπο ενώ στο τέλος χώρισαν τρεις μέρες πριν από το γάμο τους το 2003. «Η σχέση μας κατέρρευσε κάτω από το βάρος της πίεσης», είπε η Λόπεζ. «Χάσαμε τον εαυτό μας και έπρεπε να χωρίσουμε γιατί δεν ξέραμε πώς να επιβιώσουμε. Έπρεπε να καταλάβω τον εαυτό μου και εκείνος τον δικό του».

Αυτό ήταν πριν από δύο δεκαετίες. Ο κόσμος των μέσων ενημέρωσης έχει αλλάξει. Η Λόπεζ έχει κερδίσει περισσότερο από 1 δισεκατομμύριο δολάρια, 17,5 εκατομμύρια ακολούθους στο TikTok και 253 ακόλουθους στο Instagram. Τώρα εκείνη είναι η βασίλισσα και οι υπόλοιποι τα κουνελάκια.

Την πρώτη φορά που η Λόπεζ ήταν ερωτευμένη με τον Άφλεκ, το κυνηγητό από τους παπαράτσι και τις κάμερες τον πήρε μακρία της και την οδήγησε σε πολλές μπερδεμένες σχέσεις. Αυτή τη φορά, η Λόπεζ όμως ανέτρεψε τα δεδομένα και φαίνεται να έχει πρόθεση να μοιραστεί κάθε ίχνος της αγάπης τους, ενώ ο Άφλεκ την ακολουθεί μάλλον απρόθυμα. Στο ντοκιμαντέρ, ο Άφλεκ λέει, «Τα πράγματα που είναι ιδιωτικά τα ένιωθα πάντα ότι είναι ιερά και ιδιαίτερα επειδή, εν μέρει, είναι ιδιωτικά».

Τζένιφερ Λόπεζ: Γιατί ξόδεψε 20 εκατομμύρια για να φτιάξει ντοκιμαντέρ που θα μιλάει για τις αποτυχημένες της αγάπες;

Η ταινία της Τζένιφερ Λόπεζ

Το μιούζικαλ της Λόπεζ είναι ένας κατάλογος ερωτικών αποτυχιών, γεμάτος από ιστορίες με πρώην της. Φυσικά, ελοχεύουν και κίνδυνοι στο να προβάλλεις τόσο λεπτομερώς την ζωή σου δημόσια. Μέσα σε λίγες ώρες από τη ζωντανή μετάδοση της ταινίας σίγουρα κάποιος θα δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το «Jennifer Lopez: Love Exploration Experience» είναι ένα προσεκτικά ενορχηστρωμένο τέχνασμα που θα τελειώσει άσχημα για τον Άφλεκ.

Είναι δίκαιο να αναρωτηθούμε όμως αν αυτό έχει λιγότερη σχέση με την Λόπεζ και περισσότερο με τον κόσμο που προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι μια Λατίνα είναι αρκετά ισχυρή για να μπορεί να ορίζει την ζωή της και ανατρέπει τα δεδομένα. «Νομίζω ότι όταν εκπονείς ένα έργο, φτάνεις σε ένα σημείο της ζωής σου που δεν το κάνεις για τους άλλους. Αλλά πιστεύω ότι αυτό είναι ένα όμορφο έργο. Το μήνυμα είναι ισχυρό και είναι αληθινό. Νομίζω ότι είναι ένα αληθινό έργο τέχνης και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό», είπε σε συνένετευξη η Τζένιφερ Λόπεζ.

Τζένιφερ Λόπεζ

Ωστόσο, όσο και αν συμφωνούμε με την εν λόγω κίνηση δεν μπορούμε να μην διερωτήθούμε «Τζένιφερ γιατί τώρα;».

Πηγή: Variety.com

*Photo Credits: Jennifer Lopez Instagram