Το πρόσωπο για τα φετινά Grammy, ήταν αναμφίβολα ο Jon Batiste, αφού έφυγε με πέντε βραβεία. Ο 35χρονος μουσικός της τζαζ, κέρδισε και το Grammy Καλύτερου Άλμπουμ της Χρονιάς για το «We Are», ενώ έδωσε και μία εκπληκτική ζωντανή εμφάνιση τραγουδώντας το Freedom στη σκηνή. Ο ίδιος όμως δεν γιορτάζει μόνο τα πέντε βραβεία, όπως αποκάλυψε.

Κι αυτό γιατί πρόσφατα παντρεύτηκε την οκτώ χρόνια σύντροφο του, Suleika Jaouad. Παντρεύτηκαν κρυφά τον Φεβρουάριο, μία ημέρα πριν την προγραμματισμένη επέμβαση μεταμόσχευσης μυελού των οστών της Suleika, η οποία έχι διαγνωστεί με λευχαιμία για δεύτερη φορά.

Σε συνέντευξη στο CBS Sunday Morning, η Jaouad, η οποία είναι και συγγραφέας του best seller, Between Two Kingdoms, επιβεβαίωσε την γλυκόπικρη είδηση. «Παντρευτήκαμε μια μέρα πριν μπω στο νοσοκομείο για να υποβληθώ σε μεταμόσχευση μυελού των οστών μου», είπε στον δημοσιογράφο του CBS, Jim Axelrod . «Ξέραμε ότι θέλαμε να παντρευτούμε, νομίζω, από την πρώτη εβδομάδα που ξεκινήσαμε να βγαίνουμε. Τότε ήταν που ο Jon μου έθεσε για πρώτη φορά το θέμα του γάμου. Έτσι, είχαμε οκτώ χρόνια». Πρόσθεσε γελώντας: «Δεν είναι, ξέρετε, μια βιαστική απόφαση!».

Ο Jon Batiste στέκεται βράχος στο πλευρό της και όπως λέει ο ίδιος, η μάχη με τη λευχαιμία δεν πρόκειται για να «διακόψει το σχέδιο που έχουμε. Αυτό είναι απλώς ένα εμπόδιο στο δρόμο». Ο Batiste της ομολόγησε ότι σχεδίαζε να κάνει πρόταση γάμου εδώ και ένα χρόνο, όπως είπε η Jaouad. «Μου είπε, ‘Θέλω απλώς να είμαι πολύ σαφής, δεν σου κάνω πρόταση γάμου λόγω αυτής της διάγνωσης. Μου πήρε ένα χρόνο για να σχεδιάσω το δαχτυλίδι σου. Λοιπόν, απλά να ξέρετε ότι αυτός ο χρόνος δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Αλλά αυτό που θέλω να ξέρετε είναι ότι αυτή η διάγνωση δεν αλλάζει τίποτα. Απλώς μου κάνει ακόμα πιο ξεκάθαρο ότι θέλω να δεσμευτώ σε αυτό και να είμαστε μαζί». Αλλά μόλις συνειδητοποιήσαμε ότι είχαμε αυτό το παράθυρο πριν τη μεταμόσχευση μυελού των οστών, αποφασίσαμε να το κάνουμε», είπε και πρόσθεσε:

«Και θα σας πω, μπήκαμε σε αυτή τη μονάδα μεταμόσχευσης μυελού των οστών. Ήμασταν τόσο χαρούμενοι, τόσο γεμάτοι αγάπη και θετικότητα από αυτή την όμορφη βραδιά που είχαμε. Και πραγματικά πιστεύω ότι αυτό μας οδήγησε. Αυτή η αίσθηση της κοινότητας, αυτή η αίσθηση αγάπης, αυτή η αίσθηση χαράς και αυθορμητισμού ήταν τόσο σημαντικά».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Hailey Bieber: Απαντά στις φήμες που την θέλουν έγκυο μετά την «επίμαχη» εμφάνισή της στα Grammy

Squid Game: Ο σκηνοθέτης του ετοιμάζει μια «βίαιη» ταινία βασισμένη σε μυθιστόρημα του Umberto Eco

Με πληροφορίες από Vanity Fair