Σε μία απαραίτητη ανακοίνωση μέσω Instagram προχώρησε ο Justin Bieber, μετά τις απανωτές ακυρώσεις των επερχόμενων συναυλιών του. Ο 28χρονος τραγουδιστής μοιράστηκε με τους 240 εκατομμύρια ακόλουθούς του τον λόγο που δεν θα μπορέσει να κάνει ζωντανές εμφανίσεις το επόμενο διάστημα, ο οποίος δεν είναι άλλος από την διάγνωσή του με το σπάνιο σύνδρομο Ramsay Hunt.

O Bieber τράβηξε ένα βίντεο όπου εξηγεί πως κόλλησε έναν ιό που επιτίθεται στα νεύρα του αυτιού του, με αποτέλεσμα να έχει παραλύσει όλη η δεξιά πλευρά του προσώπου του.

Έδειξε, μάλιστα, στην κάμερα πως δεν μπορεί να ανοιγοκλείσει το δεξί του μάτι όπως και να κουνήσει τη δεξιά πλευρά του προσώπου.

«Προφανώς όπως μπορείτε να δείτε με το πρόσωπό μου. Έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και μου προκάλεσε παράλυση. Υπάρχει πλήρης παράλυση σε αυτή την πλευρά το πρόσωπό μου.

Για όσους απογοητεύτηκαν από την ακύρωση των εμφανίσεών μου, είναι προφανές ότι δεν είμαι σε θέση να τις πραγματοποιήσω. Αυτό είναι πολύ σοβαρό, όπως βλέπετε. Μακάρι να μην ήταν έτσι, αλλά προφανώς το σώμα μου μού λέει ότι πρέπει να ξεκουραστώ. Σας αγαπώ και ελπίζω να καταλαβαίνετε.

Θα χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο για να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω και να επιστρέψω στο 100 τοις εκατό, ώστε να μπορώ να κάνω αυτό που γεννήθηκα για να κάνω. Κάνω ήδη ειδικές ασκήσεις για να επανέλθω σταδιακά» συμπλήρωσε καθησυχάζοντας τους fans του ότι δεν αφήνει την μουσική πίσω του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)

Το σύνδρομο Ramsey Hunt προκαλείται από τον ιό της ανεμοβλογιάς ζωστήρα (VZV), τον ίδιο ιό που προκαλεί την ανεμοβλογιά στα παιδιά και τον έρπητα ζωστήρα στους ενήλικες. Ο προηγουμένως ανενεργός (αδρανής) ιός της ανεμοβλογιάς επανενεργοποιείται και εξαπλώνεται για να επηρεάσει το νεύρο του προσώπου.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: