Λίγες ημέρες μετά την κοινή τους εμφάνιση στα βραβεία MTV, η Megan Fox και η Kourtney Kardashian έκαναν αυτό που ήθελαν και περίμεναν όλοι: συνεργάστηκαν σε μια φωτογράφιση για το Skims, το brand εσωρούχων και ρούχων για το σπίτι, της Kim Kardashian, και το αποτέλεσμα είναι πολύ σέξι και αποκαλυπτικό.

Η μεταξύ τους χημεία είχε φανεί από την παρουσίαση των συντρόφων τους που έκαναν στα βραβεία MTV. Ούτως ή άλλως όμως, οι δυο τους κάνουν αρκετή παρέα, με τη Fox να έχει συναναστραφεί περισσότερο στο παρελθόν την Kim Kardashian. Γι΄αυτό και δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη να ποζάρει μαζί με την Kourtney Kardashian.

Η Kourtney Kardashian έκανε δύο αναρτήσεις πολλαπλών φωτογραφιών στο Instagram, με τη δεύτερη να είναι η πιο χαρακτηριστική. Οι δύο κυρίες είναι ξαπλωμένες μαζί, φοράνε εσώρουχο μόνο κάτω και καλύπτουν το στήθος με τα χέρια τους. Το σχόλιο στη φωτογραφία είναι το εξής:

«Αυτοί που χόρευαν, θεωρήθηκαν τρελοί από αυτούς που δε μπορούσαν να ακούσουν τη μουσική».

Σε άλλη λήψη, οι δύο εντυπωσιακές γυναίκες είναι αντικρυστά, πιάνουν η μία την άλλη και δαγκώνουν ταυτόχρονα ένα μήλο. Το κόνσεπτ της Εύας είναι εμφανές. Τέλος, σε άλλη λήψη φοράνε λευκά και όχι μαύρα εσώρουχα και η Kourtney Kardashian ταΐζει κεράσια την Megan Fox.