Μετά τις φήμες ότι είναι και πάλι ζευγάρι με τον Bad Bunny, η Κένταλ Τζένερ ζει την bunny life στην παραλία. Η σταρ των Καρντάσιαν, εμφανίστηκε με ένα στρινγκ μπικίνι στην παραλία, στριμώχνοντας το κορμί της μπροστά στο ηλιοβασίλεμα κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ταξιδιού της.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν στις 4 Ιανουαρίου, η Κένταλ Τζένερ πόζαρε έντονα, αποδεικνύοντας ότι το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ όταν μπορείς να νιώσεις σε μια όμορφη παραλία. Το σούπερ μόντελ έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της με μια σειρά από emoji με μανιτάρια, ήλιο, μάνγκο και ηλιοβασίλεμα.

Αυτή η ανάρτηση αποτελείται από ένα καρουζέλ φωτογραφιών NSFW από τις τροπικές διακοπές της. Στις 3 Ιανουαρίου, η Kendall δημοσίευσε εικόνες στις οποίες φοράει ένα διαφανές φόρεμα, ενώ στοχάζεται την περασμένη χρονιά. «Τα χρόνια περνούν και φαίνονται όλο και πιο γρήγορα», έγραψε. «Η παρουσία και ο χρόνος είναι το μόνο που μπορώ να ζητήσω. Τόσο ευγνώμων για ό,τι έχει περάσει, τόσο αισιόδοξη για αυτό που πρόκειται να έρθει». Συνέχισε, «Αγαπήστε τους ανθρώπους που κρατάτε κοντά στην καρδιά σας και μην χάνετε ούτε δευτερόλεπτο. 2024, πλημμυρίστε με με αγάπη και γέλιο, ευγνωμοσύνη και ανάπτυξη, υπομονή και παρουσία».

Η καυτή εμφάνιση της Κένταλ Τζένερ

Πηγή: ENews

*Photo Credits: Kendal Jenner Instagram