H Κιάρα Φεράνι βρίσκεται στη Μύκονο για το bachelorette της αδελφής της, Φραντσέσκα, η οποία πρόσφατα έγινε και μητέρσ. Η Ιταλίδα influencer, με παγκόσμια φήμη, έχει έρθει πολλάκις στην χώρα μας. Το περασμένο καλοκαίρι ένα απ’τα μέρη για τις καλοκαιρινές της διακοπές, ήταν η Ύδρα.

Τώρα, απολαμβάνει τις ημέρες της στο νησί των Ανέμων, με Βαλεντίνα και  Φραντσέσκα, αλλά και με κοντινές φίλες. Και οι τρεις αδερφές Φεράνι έχουν ανεβάσει διάφορα στιγμιότυπα στα προφίλ τους, με την Κιάρα να δείχνει επιπλέον το ξενοδοχείο, την υπέροχη θέα και το πολυτελές δωμάτιο.

Η Κιάρα Φεράνι πηγαίνοντας προς την Μύκονο είχε κάνει ένα insta story στο οποίο έγραφε: «Γιόρταζα το δικό μου bachelorette στην Ίμπιζα και τώρα πάω στη Μύκονο για το bachelorette της Φραντσέσκα».

Κιάρα Φεράνι

Η ανάρτηση της Κιάρα Φεράνι

Ανάμεσα στα πολλά insta stories που ανέβασε η Κιάρα Φεράνι, έκανε και μια ανάρτηση με φωτογραφίες, ποζάροντας μαζί με την Φραντσέσκα και τις καλεσμένες της και φορώντας ένα σέξι χρυσό φόρεμα, με φόντο το δημοφιλές ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου. «Πρώτη νύχτα στη Μύκονο για το bachelorette party της αδερφής μου», έγραψε στη λεζάντα.