Όποιος έχει μπει στην εφαρμογή του TikTok αυτές τις μέρες, δεν γίνεται να μην έχει πετύχει έστω και ένα βίντεο από την χαρακτηριστική σκηνή από το Wednesday του Netflix, με την μουσική της Lady Gaga να παίζει από πίσω.

Το εν λόγω viral clip, δείχνει είτε την ίδια την Jenna Ortega ως Wednesday από την ομώνυμη σειρά του Netflix είτε άλλους χρήστες να κάνουν τον χαρακτηριστικό της χορό.

Αν και στην σειρά παίζει άλλη μουσική όσο χορεύει η Wednesday, κάποιος στο TikTok σκέφτηκε να ανεβάσει το clip με το τραγούδι της Lady Gaga «Bloody Mary» του 2011, καθώς οι στίχοι του ταιριάζουν με την χορογραφία.

@n0gitsxne.backup she looked so good #fyp #wednesday #jennaortega #wednesdayaddams #viral #xyzbca ♬ original sound – main account got banned

«I’ll dance, dance, dance, with my hands, hands, hands, above my head, head, head, like Jesus said» λέει το τραγούδι, το οποίο έγινε όπως ήταν επόμενο, hit.

Αυτήν την στιγμή έχει ανέβει στα charts παγκοσμίως, μεταξύ τους και στο Global Hot 50 του Spotify.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο τραγούδι από το album της Born This Way, το «Bloody Mary» κυκλοφόρησε σύμφωνα με την wikipedia ως single, 11 χρόνια μετά το ντεμπούτο του δίσκου.

Έτσι, ήταν επόμενο να κάνει και η ίδια η Gaga την χορογραφία στον δικό της λογαριασμό στο TikTok. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη και έγινε -ασφαλώς- viral.

@ladygaga BLOODY WEDNESDAY #fyp ♬ original sound – main account got banned

Διαβάστε ακόμη: Wednesday: Η σειρά-φαινόμενο του Netflix ήρθε από το πουθενά και έγινε παγκόσμιο trend