Η Κριστίνα Αγκιλέρα μίλησε στο podcast «Call Her Daddy» και αναφέρθηκε στο σεξ και τις προτιμήσεις της, κάνοντας μια… πιπεράτη αποκάλυψη για τον στοματικό έρωτα.

Η Αμερικανίδα σταρ ανέφερε πως είναι… υπέρμαχος του στοματικού έρωτα, λέγοντας πως «είναι σημαντικό να είσαι με κάποιον που μπορείτε να εξερευνήσετε πράγματα. Είμαι υπέρμαχος της… κατάποσης, υπάρχει πολλή πρωτεΐνη, είναι κάτι που πρέπει να ειπωθεί αφού έχεις κάνει όλη τη σκληρή δουλειά».

Στην ίδια συνέντευξη, η Αγκιλέρα υποστήριξε επίσης: «Το σεξ είναι διασκέδαση και το να γνωρίζεις το σώμα σου είναι πολύ σημαντικό. Αυτό θα συμβεί μονάχα αν περάσεις… χρόνο με τον εαυτό σου πρώτα, ούτως ώστε να ξέρεις τι θα ζητήσεις από τον σύντροφό σου τι σου αρέσει να γίνεται στο σεξ».

Δεν είναι πρώτη φορά που η συγκεκριμένη τραγουδίστρια προβαίνει σε πιπεράτες αποκαλύψεις έχοντας πει μεταξύ άλλων πως «υπάρχουν τέσσερα σημεία του κόλπου μου με τα οποία μπορώ να έρθω σε οργασμό», καθώς και ότι έχει κάνει σεξ σε αεροπλάνα αλλά και στούντιο ηχογραφήσεων.