Η Madonna έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. Συγκεκριμένα η 64χρονη «βασίλισσα της ποπ» ανέβασε ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο μεταξύ άλλων ευχαριστεί τους θαυμαστές της για την θετική τους ενέργεια, την αγάπη τους και τις προσευχές τους.

Επίσης αναφέρει ότι τώρα επικεντρώνεται αποκλειστικά στην υγεία της και στο πώς θα γίνει πιο δυνατή, ενώ διαβεβαίωσε τους fans της ότι θα είναι σύντομα ξανά μαζί τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Madonna:

«Σας ευχαριστώ όλους για την θετική σας ενέργεια. Προσευχές και λέξεις για ανάρρωση και ενθάρρυνση. Ένιωσα την αγάπη σας. Είμαι στον δρόμο της ανάρρωσης και φοβερά ευγνώμων για όλες τις ευλογίες στη ζωή μου.

Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν θέλω να απογοητεύσω όποιον πήρε εισιτήριο για την παγκόσμια περιοδεία μου.

Δεν ήθελα να απογοητεύσω επίσης τους ανθρώπους που εργάστηκαν ακούραστα μαζί μου τους τελευταίους μήνες για να δημιουργήσουμε το show. Μισώ να απογοητεύω οποιονδήποτε.

Τώρα θα επικεντρωθώ στην υγεία μου, στο να γίνω δυνατότερη και σας επιβεβαιώνω πως θα επανέλθω σε εσάς όσο πιο σύντομα μπορώ.

Το σχέδιο είναι να επαναπρογραμματίσουμε τη διάρκεια της περιοδείας στη Βόρεια Αμερική και να ξεκινήσουμε τον Οκτώβριο από την Ευρώπη. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευγνώμων για την φροντίδα και την υποστήριξη. Με αγάπη, Madonna».

Madonna

Η πρώτη βόλτα της Madonna

Την ίδια ώρα, σήμερα έκανε την πρώτη της βόλτα στη Νέα Υόρκη, 11 ημέρες μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο, όπου βρισκόταν αναίσθητη. Η κατάστασή της, μάλιστα, είχε προκαλέσει ανησυχία στην ομάδα της, καθώς οι μάνατζερ ετοιμάζονταν για τον θάνατό της.

O φακός την κατέγραψε στο Upper East Side της Νέας Υόρκης να περπατάει παρέα με μια φίλη της. Στις φωτογραφίες η διάσημη ποπ σταρ φοράει αθλητικά παπούτσια, σορτς και ένα μεγάλο καπέλο.

Πώς σώθηκε η Madonna

Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι οι γιατροί της χορήγησαν φάρμακο που χρησιμοποιείται και για περιστατικά υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών, προκειμένου να σώσουν τη ζωή της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, όταν η 64χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στις 24 Ιουνίου της χορηγήθηκε ενέσιμα το φάρμακο Narcan, το οποίο χρησιμοποιείται ως άμεσο αντίδοτο σε περιστατικά υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών, αλλά και για την αντιμετώπιση σηπτικού σοκ.

Υπενθυμίζεται ότι η Madonna, αφού βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης όπου για τουλάχιστον ένα βράδυ νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη σε ΜΕΘ.