Πόσες λέξεις έχουν γραφτεί για τη Μάργκοτ Ρόμπι κι όμως ακόμα δεν έχει περιγραφεί πλήρως το μεγαλείο της; Είμαστε βέβαιοι πως στο μέλλον, όταν πια δε θα είναι στη ζωή, θα την συζητούν για το απίστευτο κάλλος της, θα είναι ένας μύθος κάπου στο 2080. Μέχρι τότε, αυτός ο μύθος θα ενισχύεται από ερμηνείες όπως στη Barbie κι από εμφανίσεις όπως αυτή χθες στα SAG Awards.

Εκεί δεν είδαμε τη Μάργκοτ Ρόμπι σε μια πολύ σέξι εμφάνιση όπως είναι το σύνηθες μαζί της, αλλά την είδαμε σε μια εμφάνιση που θέλουμε να γίνει συνηθισμένη, να θεωρείται κοινωνικά αποδεκτή όταν πάμε για ποτό, στη δουλειά, παντού.

Καθότι βρέθηκε εκεί ως πρωταγωνίστρια και παραγωγός της Barbie, έπρεπε να φορέσει κάτι με έντονο ροζ χρώμα. Το φόρεμα της δεν είχε, ήταν ένα σκέτο, μαύρο, μίνι φόρεμα. Το συνδύασε όμως με μια ροζ ζώνη και με κάποιο θαύμα της μηχανικής πέρασε μέσα από τη ζώνη ένα ροζ παπλωματάκι γιατί μπορεί στο Λος Άντζελες να έχει καλό καιρό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα πιάσει μια ψυχρούλα και θα χρειαστεί να καλυφθείς. Και γιατί να έχεις ζακέτα ή παλτό κι όχι ένα παπλωματάκι; Κι αν θες να πάρεις κι έναν υπνάκο μετά την κούραση του πάρτι;

Έτσι, η Μάργκοτ Ρόμπι έγινε Έλληνας ταξιδιώτης σε πλοίο τα καλοκαίρια των 90s και των 00s που άπλωνε 2 sleeping bags στο κατάστρωμα και κοιμόταν άνετος χωρίς να τον νοιάζει αν θα έτρωγε καμία σαβούρα κάποιος πάνω στα απλωμένα πόδια του.