Ο Πέδρο Πασκάλ είναι μεγάλος θαυμαστής της Ριάνα, κάτι που απέδειξε στην μεγάλη βραδιά των Όσκαρ. Η εγκυμονούσα – στο δεύτερο της παιδί- τραγουδίστρια κέντρισε τα βλέμματα όλων και δη των ανδρών, με την εκθαμβωτική της παρουσία, αλλά αναμφίβολα ο σταρ του επιτυχημένου «The Last Of Us» και «Mandalorian» ήταν εκείνος που την περίμενε πως και πως.

Μάλιστα, από το σαμπανιζέ χαλί είχε ξεκινήσει η ανησυχία του. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην Άσλεϊ Γκράχαμ, το μόνο που τον ένοιαζε ήταν πότε θα εμφανιζόταν η Ριάνα, ενώ κάποια στιγμή ενθουσιάστηκε νομίζοντας πως την είδε στο βάθος και απογοητεύτηκε όταν κατάλαβε ότι δεν ήταν εκείνη τελικά. 

Επιπλέον, όταν η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει ο «Lift Me Up», ο Πέδρο Πασκάλ «πιάστηκε» να χειροκροτάει μόνος του πριν καλά-καλά ξεκινήσει να τραγουδά.

Θα ήταν παράξενο αν οι θαυμαστές και των δύο σταρ δεν σχολίασαν την… αγάπη του Πασκάλ στο Twitter. Πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την επιθυμία να γίνουν ζευγάρι, παραβλέποντας το γεγονός ότι η Ριάνα είναι με τον A$AP Rocky και περιμένει το δεύτερο παιδί μαζί του.