Έπεσε τη στιγμή που βρισκόταν στην σκηνή ο ηθοποιός Michael J. Fox, κατά την διάρκεια του πάνελ Back to the Future στη Φιλαδέλφεια το Σαββατοκύριακο για την σειρά ταινιών «Επιστροφή στο μέλλον», στην οποία είχε συμμετάσχει.

Ο συνταξιούχος,πλέον, 61χρονος ηθοποιός, ο οποίος διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον το 1991, έχασε την ισορροπία του, καθώς πήγαινε να καθίσει. Ευτυχώς ο αστέρας του Χόλιγουντ φαίνεται πως δεν τραυματίστηκε, καθώς έπεσε στο καναπέ που βρισκόταν μπροστά του και όχι στο δάπεδο.

Σύμφωνα με την Daily Mail η πτώση αυτή έρχεται λίγο περισσότερο από ένα μήνα αφότου μοιράστηκε πως η μάχη του με τη νόσο του Πάρκινσον γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Μαζί του στην εκδήλωση ήταν οι συμπρωταγωνιστές του στο «Επιστροφή στο μέλλον» Christopher Allen Lloyd και Thomas Wilson.

Οι τρεις τους απεικονίστηκαν να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο στην σκηνή, ενώ απαντούσαν εναλλάξ σε ερωτήσεις των θαυμαστών.

Ο πέντε φορές βραβευμένος με «Emmy» είχε ήδη πρωταγωνιστήσει στη κωμική σειρά «Family Ties», όταν έλαβε τον ρόλο του έφηβου χρονοταξιδιώτη Μάρτι ΜακΦλάι στην ταινία «Επιστροφή στο μέλλον» του 1985.

Δίνει μάχη με το Πάρκινσον 

Ήταν τον Απρίλιο όταν μίλησε στο «CBS Sunday Morning» για την μάχη που δίνει με το Πάρκινσον.

Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει πως: «Όταν το Πάρκινσον σου χτυπάει την πόρτα… Δεν πρόκειται να πω ψέματα, γίνεται δύσκολο. Γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Γίνεται πιο σκληρό». Ο Φοξ παραιτήθηκε από την υποκριτική το 2020 λόγω της επιδείνωσης της υγείας του.