Ο Μπίλι Πόρτερ αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην βρετανική εφημερίδα «Evening Standard» ότι πρέπει να πουλήσει το σπίτι του εν μέσω των συνεχιζόμενων απεργιών στο Χόλιγουντ για να εξοικονομήσει χρήματα. Ο Πόρτερ, βραβευμένος με Emmy για τη συμμετοχή του στη σειρά «Pose» του FX, μίλησε στην εφημερίδα για να προωθήσει τη μουσική καριέρα που ξεκίνησε και απέφυγε να συζητήσει οποιαδήποτε από τις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές του δουλειές.

«Πρέπει να πουλήσω το σπίτι μου», είπε ο Πόρτερ. «Ναι! Γιατί απεργούμε. Και δεν ξέρω πότε θα επιστρέψουμε. Η ζωή ενός καλλιτέχνη, μέχρι να βγάλει λεφτά -που δεν έχω βγάλει ακόμα- είναι υπό έλεγχο. Υποτίθεται ότι θα ήμουν σε μια νέα ταινία και σε μια νέα τηλεοπτική σειρά που θα ξεκινούσε τον Σεπτέμβριο. Τίποτα από αυτά δεν θα γίνει».

Ο Πόρτερ είπε ακόμα ότι από τη στιγμή που έγινε δημοφιλές το streaming, οι ηθοποιοί δεν αμείβονται με αντικειμενικά κριτήρια καθώς οι εταιρείες ροής είναι εμφανώς αδιαφανείς με τα νούμερα τηλεθέασής τους. «Η δουλειά έχει εξελιχθεί. Άρα τα συμβόλαια πρέπει να αλλάξουν» είπε ο Πόρτερ.

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter