Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, με την ίδια γυμνή στην παραλία και μονάχα μια καρδιά emoji να καλύπτει το στήθος της. Το στιγμιότυπο τραβήχτηκε τρεις μήνες πριν, όταν η τραγουδίστρια βρισκόταν διακοπές. Βέβαια, την ίδια ανάρτηση έχει κάνει ξανά στο προφίλ της, αλλά φαίνεται μία ίσον καμία.

Το εν λόγω κλιπ είναι από τις διακοπές της τον περασμένο Οκτώβριο, στην Γαλλική Πολυνησία, όπου η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έμενε στο ξενοδοχείο The Brando, σύμφωνα με το TMZ. Η ανάρτηση έρχεται λίγες ώρες αφότου τα δημοσιεύματα έγραψαν για μία συμφιλίωση με τον πατέρα της και κηδεμόνα για 13 χρόνια, Τζέιμς, μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Ο ίδιος χρειάστηκε να ακρωτηριάσει το ένα του πόδι, εξαιτίας μίας μόλυνσης που δεν έλεγε να περιοριστεί, ακόμα και μετά από αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις. Πηγές αναφέρουν πως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ένιωσε συμπόνια για τον πατέρα της, στέλνοντας του και χρήματα για να τον βοηθήσει.

Όσον αφορά πάντως την γυμνή της ανάρτηση, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εξήγησε στο βιβλίο της «The Woman in Me», το οποίο έγινε best seller, πως υπάρχει λόγος που το κάνει, αφού έτσι νιώθει πλήρως ελεύθερη. Και ανέφερε πως δεν την νοιάζουν τα κακοπροαίρετα σχόλια και οι αντιδράσεις. «Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν γιατί μου αρέσει να φωτογραφίζω τον εαυτό μου γυμνό ή με καινούργια φορέματα», ανέφερε μεταξύ άλλον στα απομνημονεύματα της.