Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει πλέον Σεπτέμβρη, το καλοκαίρι όμως δεν μας έχει αποχαιρετήσει ακόμα. Κάποιοι συνεχίζουν να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές ή να παραμένουν σε mood διακοπών. Μεταξύ αυτών, και η Νικόλ Σέρζινγκερ.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε για μερικές ημέρες στη χώρα μας και μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Τομ Έβανς, επισκέφθηκε τα ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

Μάλιστα, στο νησί των ανέμων γιόρτασε και τα γενέθλια της σε ένα από τα πιο hot στέκια. Επίσης, διασκέδασε με την ψυχή της στα πάρτι και χόρεψε μέχρι τελικής πτώσης στο πλευρό του αγαπημένου της.

Κατά την παραμονή της, δεν σταμάτησε να αναρτά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτά πόζαρε φορώντας το μαγιό της μπροστά στην πισίνα, με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου και οι θαυμαστές της στα σχόλια την αποθέωναν.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, το πρώην μέλος του συγκροτήματος «Pussycat Dolls» φάνηκε να αναπολεί ήδη το καλοκαίρι.

Δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο χορεύει με θέα το γαλάζιο και δείχνει να περνά φανταστικά. «Ακόμα ονειρεύομαι το καλοκαίρι του ’23 #throwbackthursday», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της και τα likes έπεσαν «βροχή».

Μέσα σε λίγες ξεπέρασαν τις 39 χιλιάδες ενώ πολλά ήταν και τα σχόλια των followers της για τις χορευτικές της ικανότητες και το στυλ της.

«Τόσο όμορφη», «Υπέροχο στυλ και εξαιρετικός χορός», «Σε λατρεύω», «Χορεύεις τόσο ωραία», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια που δέχτηκε.