Η Δέσποινα Βανδή το τελευταίο διάστημα είναι ένα love to hate πρόσωπο. Δεν θυμόμαστε να δέχεται τόσο αρνητικά σχόλια πριν τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και εν συνεχεία την υπερέκθεσή της. 

Την κράζουν για αυτά που ανεβάζει στο Instagram, την κράζουν που την περίοδο των πυρκαγιών ανέβαζε στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Κρήτη, την κράζουν για τις στυλιστικές της επιλογές. Οι οποίες ως είθιστε για την ελληνική κοινωνία, δεν αρμόζουν με εκείνες που θα έπρεπε, ούσα μητέρα δύο παιδιών. 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε στην συναυλία της Panik Records, τη Δευτέρα, ερμηνεύοντας δικές της επιτυχίες, όπως και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες της δισκογραφικής. Όμως, η τραγουδίστρια έγινε αφορμή για αρνητικά σχόλια, εξαιτίας του φορέματος της, το οποίο θεωρήθηκε αποκαλυπτικό. Για το ηλικιακό της φάσμα κυρίως.

Επί της ουσίας φορούσε ένα μαύρο φόρεμα, με το ντεκολτέ της και τις καμπύλες της σε πρώτο πλάνο. Που για να λέμε του λόγου το αληθές, η Δέσποινα Βανδή έχει φορέει και πιο αποκαλυπτικά φορέματα. Όπως και να ‘χει, η ανθρωποφαγία δεν άργησε να έρθει. Οι χρήστες του Ιnstagram δεν υποδέχτηκαν με καλό μάτι το φόρεμά της, γράφοντας μεταξύ άλλων:

«Τώρα σοβαρά….αρμόζει αυτό το ντύσιμο σε μια κυρία 50+, για να μην πω ακριβώς….;;Οκ…είπαμε…» ή «Plastic is fantastic!!! Ο ορισμός της ανασφάλειας..νομίζω πως από όπου και αν την πιάσεις ξεβαφει…κρίμα,θα μπορούσε να είναι μια πολύ σικατη γυναίκα..όλο αυτό,φτηνό,ανασφαλές και ψεύτικο».

Βέβαια το σχόλιο που ξεχωρίζει στην ανάρτηση της Βανδή, είναι η καρδούλα του Μπισμπίκη.

Βανδή