O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μίλησε στο The Hollywood Reporter και αποκάλυψε τον παχυλό μισθό που έλαβε από τον ρόλο του στην ταινία «Batman&Robin», που κυκλοφόρησε το 1997. Ένα ποσό που δεν έχει δοθεί ξανά στο Χόλιγουντ

Εκεί ο Σβαρτσενέγκερ υποδυόταν τον Μίστερ Φριζ και όπως είπε: «Πολλοί με ρωτάνε ποιος είναι ο μεγαλύτερος μισθός που έχω λάβει από ταινία. Τη δεκαετία του ’70, όταν ήμουν πρωταθλητής του bodybuilding, έπαιρνα 50 εκατομμύρια δολάρια,  μια αμοιβή πολύ μεγάλη. Αλλά όταν επρόκειτο για ταινίες του Χόλιγουντ, πήρα 30 εκατομμύρια δολάρια για την ταινία ‘Batman &Robin’. Κάπως έτσι έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στην ιστορία του Χόλιγουντ».

Επιπλέον, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μίλησε και για την ταινία «Εξολοθρευτής» που τον έκανε διάσημο παγκοσμίως, αλλά και την φημισμένη ατάκα «I’ll be back». Όπως είπε ο ηθοποιός τα συγκεκριμένα λόγια δεν περιλαμβάνονταν στο σενάριο, αλλά ήταν ένα «ατύχημα» μετά από μια διαφωνία που είχε με τον σκηνοθέτη Τζέιμς Κάμερον.

«Ο Τζέιμς Κάμερον και εγώ συζητούσαμε για το πώς να πούμε την ατάκα, επειδή δεν αισθανόμουν άνετα να πω το ‘I’ll’», ανέφερε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και συμπλήρωσε: «Του είπα λοιπόν: ‘Νομίζω πως θα είναι πιο δυνατό να πούμε: ‘I will’, με τον Κάμερον να αντιδρά: ‘Έίσαι ο σεναριογράφος τώρα; Είναι μόνο μια λέξη. Μη μου λες πώς να γράψω. Δεν σου λέω εγώ πώς να παίξεις’».