Η Rita Ora βρέθηκε στη Γιούτα και φρόντισε να μοιραστεί με τους followers της, εντυπωσιακές φωτογραφίες. Η ίδια πόζαρε με ένα μπλε μπικίνι και ένα ριγέ σκουφάκι, επιδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το σέξι κορμί της.

Εκτός από τη φωτογραφία που ανάρτησε φορώντας το μαγιό της, η Rita Ora μοιράστηκε μερικά ακόμα στιγμιότυπα, ποζάροντας με ένα λεοπάρ αέρινο φόρεμα. Στη λεζάντα η τραγουδίστρια εγραψε: «Τώρα και τότε… η τελευταία φωτογραφία ήμουν εγώ εδώ στο ίδιο μέρος, το 2019. Πώς κυλάει ο χρόνος. Η Rita πηγαίνει στη Γιούτα!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RITA ORA (@ritaora)

Στο μεταξύ, η Rita Ora έχει αφιερωθεί στη μουσική της. Περνάει πολύ χρόνο στο στούντιο ηχογράφησης, καθώς ετοιμάζεται για το τρίτο άλμπουμ της, όπως επιβεβαίωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Marie Claire, το 2019.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η Ora εξέφρασε ότι η νέα της δισκογραφική δουλειά θα την έβλεπε «να είναι ικανοποιημένη και ικανή να κάνει αυτό που θέλω, κάτι που είναι πολύ ωραίο». Τον περασμένο μήνα, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι υπέγραψε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την BMG που της επέτρεπε να κρατήσει τα δικά της αφεντικά.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, πρόσθεσε επίσης πως ήταν ενθουσιασμένη με την προοπτική να μοιραστεί νέα κομμάτια με τους θαυμαστές της. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με τη νέα μουσική που έχω δουλέψει και ανυπομονώ να τη μοιραστώ με όλους σας», είπε.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Madonna: Τρομακτικά περίεργο το τελευταίο της βίντεο στο TikTok

Grammy 2022: Οι πιο εκκεντρικές εμφανίσεις – Το εμβληματικό φόρεμα της Lipa και η ολόσωμη φόρμα του Lil Nas

 

Με πληροφορίες από Daily Mail