Στην Αθήνα βρίσκεται η Rosalia, στο πλαίσιο της συναυλίας που θα δώσει σήμερα, στην πλατεία Νερού. Η Ισπανίδα έκανε τις βόλτες της στην πρωτεύουσα, αποθεώνοντας την στο Instagram της, το οποίο μετράει 25 εκατ. followers.

Η Rosalia επισκέφθηκε τον Παρθενώνα, φορώντας ένα κόκκινο κοντό φόρεμα και ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου, απολαμβάνοντας και τα αξιοθέατα στην Ακρόπολη. 

Rosalia

Η συναυλία της Rosalia

Η Rosalia είναι η πρώτη πρώτη προσκεκλημένη της καλλιτεχνικής σύμπραξης «Release Athens x SNF Nostos».  Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Αθήνα.

Στη σημερινή συναυλία αναμένεται να βάλει φωτιά με ρυθμούς reggaeton,  salsa και bachata. Η Rosalia άφησε άναυδους τους ανυποψίαστους ακροατές με το «El Mal Querer» (2018), ένα ιδιοφυές άλμπουμ που με το ένα πόδι πατάει στην mainstream pop και με το άλλο στο avant-garde. Το αποτέλεσμα ήταν ένας απόλυτος θρίαμβος που σάρωσε τα Latin Grammy Awards και συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Rolling Stone με τους 500 κορυφαίους δίσκους όλων των εποχών, καταλαμβάνοντας την υψηλότερη θέση στους ισπανόφωνους δίσκους.