Χρειάστηκαν 40 λεπτά για να αποδομήσει και να γκρεμίσει πλήρως την περσόνα Soula Glamorous στο Instagram, ο Δημήτρης Πορφυρόπουλος ή πιο σωστά, ο Επώνυμος Αλκοολικός. Ο Youtuber μοιράστηκε τα όσα βίωσε από τον ψεύτικο λογαριασμό, μετά το outing που του έκανε το 2018, και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να βάλει τη δική του τελεία. Με αποκαλύψεις και στοιχεία, ο Επώνυμος Αλκοολικός επιβεβαίωσε πως όσα χρόνια κι αν περάσουν, αν κάποιος νιώσει έτοιμος να μιλήσει, τότε να το κάνει. Η Soula Glamorous, η gossip girl του ελληνικού ίντερνετ, είναι πλέον αντιμέτωπη με cancel.

Το 2018, λοιπόν, κι ενώ η Soula Glamorous συνέχιζε να σχολιάζει με χλευασμό και καυστικό χιούμορ διάφορα γνωστά πρόσωπα, προκαλώντας πολλές φορές και ίντριγκες, τις οποίες μάλιστα ενημερωτικά sites τις αναμάσαγαν, είχε κάνει μια ανάρτηση για τον Youtuber Επώνυμο Αλκοολικό που πέρασε στα ψιλά. Ακόμα και από την γκέι κοινότητα. Του είχε κάνει, για την ακρίβεια, outing, γράφοντας σε ένα insta story κάτι αποτρόπαιο.  

Όπως αναφέρει στο βίντεο του ο Επώνυμος Αλκοολικός «θα μου πεις, είναι αυτό outing; είναι outing και μάλιστα με έναν πολύ άσχημο και βίαιο τρόπο, που αν ήμουν ανοιχτός με αυτή την πληροφορία, δε θα με ένοιαζε, εκείνη την περίοδο όμως δεν ήταν έτσι. Ένιωσα άβολα, απροστάτευτος, φοβισμένος, γιατί μία σελίδα με 100.000 followers, ανακοινώνει δημόσια τη σεξουαλικότητα μου για την οποία εγώ δεν ήμουν ακόμα συμφιλιωμένος γιατί ζούσα σε μία πόλη που τη θεωρούσα κλειστόμυαλη». 

«Εκείνο το βράδυ που είδα αυτό το στόρι έπαθα σοκ, έστειλα στη Soula να το κατεβάσει, γιατί δεν ένιωθα άνετα. Έστειλα 2 μηνύματα, γιατί δεν απαντούσε και της έγραψα στο δεύτερο, “σε παρακαλώ γιατί δεν το έχω μοιραστεί ακόμα, μπορείς να το σβήσεις αυτό το story;”. Μίλαγα ευγενικότατα σε έναν άνθρωπο που είχε γράψει αν τον δίνω ή τον παίρνω. Μου απάντησε “δε γράψαμε κάτι κακό και δεν κατεβάζουμε το story, αφού είσαι αδερφή γιατί δεν το παραδέχεσαι;”».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Provocateur.gr