Ο Σαμ Ασγκάρι στις 28 Ιουλίου υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς επικαλούμενος «ασυμβίβαστες διαφορές», ωστόσο λέγεται πως την πραγματική αιτία χωρισμού αποτελούν οι απιστίες της διάσημης τραγουδίστριας. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι πέντε χρόνια και μόλις 14 μήνες παντρεμένοι.

Πλέον όμως τα δημοσιεύματα θέλουν τον 29χρονο ηθοποιό να ζητά να «σπάσει» το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο από την περιουσία – υπολογίζεται σε 60 εκατομμύρια δολάρια – της 41χρονης τραγουδίστριας.

Για… ντροπιαστικές αποκαλύψεις κάνει λόγο ο Ασγκάρι

Όπως αναφέρει, μάλιστα, η Page Six, ο Ασγκάρι εμφανίζεται να απειλεί να αποκαλύψει «εξαιρετικά ντροπιαστικά στοιχεία» για την Σπίαρς με την πλευρά της τραγουδίστριας να απαντά ότι αυτό είναι «εξοργιστικό».

Η Page Six υποστηρίζει, επίσης, ότι το προγαμιαίο συμβόλαιο είναι υπέρ της Σπίαρς και πως «όσα χρήματα έχει βγάλει πριν τον γάμο με τον Ασγκάρι είναι προστατευμένα».

«Ο Σαμ ακόμα προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τι ισχύει και σε ποια έκταση για τις ξεχωριστές περιουσίες και τις υποχρεώσεις κάθε πλευρά. Υπάρχουν αρκετά θέματα που αφορούν αντικείμενα και χρέη που του είναι άγνωστα» δήλωσε ο δικηγόρος του Ασγκάρι.

Μολονότι πηγή που επικαλείται η Page Six υποστηρίζει ότι είναι μάλλον απίθανο να ακυρωθεί το προγαμιαίο συμβόλαιο και η πιθανότερη εξέλιξη θα είναι «η Μπρίτνεϊ να υπογράψει μια επιταγή στον Σαμ και τέλος», η τραγουδίστρια, ωστόσο, παίρνει τα μέτρα της καθώς εμφανίζεται να έχει προσλάβει τη δικηγόρο Λόρα Γουάσερ, η οποία στο πελατολόγιο της έχει διασημότητες όπως η Κιμ Καρντάσιαν, ο Κέβιν Κόστνερ και ο Τζόνι Ντεπ.

Η Γουάσερ ήταν αυτή, εξάλλου, που χειρίστηκε τη «μάχη» που έδωσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον πρώην σύζυγό της Κέβιν Φέντερλαϊν για την κηδεμονία των δύο γιων τους. Η τελική απόφαση του δικαστή ήταν η τραγουδίστρια να καταβάλει διατροφή 20.000 δολαρίων το μήνα, απόφασή με την οποία η Σπίαρς δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη.