Τελικά όλες οι δουλειές έχουν τα ατυχήματά τους. Τέιλορ Σουίφτ likes this, σίγουρα. Η τραγουδίστρια την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή, στο Σικάγο – μία από τις στάσεις της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο Eras Tour-, κατάπιε ένα έντομο, με αποτέλεσμα να πάθει μια κρίση βήχα στη σκηνή. 

Η 33χρονη παρουσίαζε το τελευταίο μέλος του συγκροτήματός της, την πιανίστα Καρίνα ΝτεΠιάνο, όταν γύρισε και κάλυψε το στόμα της. «Μόλις κατάπια ένα έντομο. Λυπάμαι πολύ», είπε στους θαυμαστές της βήχοντας, όπως ακούγεται στο βίντεο που προφανώς έγινε viral.

Τέιλορ Σουίφτ για το έντομο: «Νόστιμο»

Πάντως η Τέιλορ Σουίφτ αστειεύτηκε με την όλη κατάσταση, αφού πρώτα είπε: «Είμαι απολύτως καλά. Είναι απλά ηλίθιο» πριν προσπαθήσει να φτύσει το έντομο και να πει στη συνέχεια: «Νόστιμο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ω Θεέ μου. Υπάρχει περίπτωση να μην το είδε κανείς σας αυτό;». Γελώντας ενώ συνέχιζε να βήχει, είπε: «Όλα καλά. Το κατάπια. Αλλά αυτό θα ξανασυμβεί απόψε. Υπάρχουν τόσα πολλά ζωύφια. Υπάρχουν χιλιάδες από αυτά» και πρόσθεσε: «Τέλος πάντων, είχε πλάκα».

Χώρισε η Τέιλορ Σουίφτ με τον Μάθιου Χίλι

Στο μεταξύ, το ειδύλλιο της Τέιλορ Σουίφτ με τον Μάθιου Χίλι δεν κράτησε περισσότερο από δύο μήνες, αφού οι δυο τους φαίνεται πως τράβηξαν χωριστούς δρόμους, όπως μετέδωσαν τα TMZ και Entertainment Tonight. Όπως γράφουν και «οι δύο εξαιρετικά απασχολημένοι και συνειδητοποίησαν ότι δεν είναι πραγματικά συμβατοί μεταξύ τους».

Υπενθυμίζεται πως η σχέση της Τέιλορ Σουίφτ με τον Μάθιου Χίλι ξεκίνησε αφότου η τραγουδίστρια χώρισε με τον επί έξι χρόνια σύντροφο της, Τζο Άλγουιν. Αν και κανένας από τους δύο δεν επιβεβαίωσε τις φήμες, ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε να ανταλάσσουν καυτά φιλιά, οπότε αυτό ήταν αρκετό. Επιπλέον, ο Χίλι παρακολούθησε πολλές συναυλίες της Σουίφτ.