Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Madonna δεν έχει ταβάνι. Δυστυχώς για εκείνη, αφού τον τελευταίο περίπου ένα χρόνο έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Πλαστικές επεμβάσεις, φίλτρα στο Instagram, twerking με εσώρουχα, πρόστυχες πόζες και πολλά ακόμη, είναι όσα …χαρίζει στα social media η Madonna.

Πόσο θλιβερό για ένα icon των ‘80s, την queen της pop, να έχει καταλήξει να την απεχθάνονται οι ίδιοι οι θαυμαστές της; Πόσω μάλλον μετά το τελευταίο βίντεο που ανήρτησε η ίδια στο Instagram, όπου καταλήγει να γλείφει νερό από μπολ σκύλου, προκαλώντας αντιδράσεις.

Στα 64 της, ποζάρει με ένα μπουκάλι με σάλτσα τσίλι και μουστάρδα, αφήνοντας σεξουαλικά υπονοούμενα και καταστρέφει μια μοναδική καριέρα χρόνων πίνοντας νερό από μπολ σκύλου, με το τραγούδι των Stooges «I Wanna Be Your Dog», να συνοδεύει το βίντεο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Διαβάστε ακόμη: Chris Evans: Ο πιο σέξι άνδρας του 2022 και ο πιο ερωτευμένος – Ποια είναι η 25χρονη ηθοποιός που έχει κερδίσει την καρδιά του

Εκτός από τους fans της που έχουν εκφράσει πολλάκις την ανησυχία τους, οι αναρτήσεις της ενοχλούν και καλλιτέχνες. Πρώτο και καλύτερο τον 50 Cent, με τον οποίο υπάρχει beef εδώ και καιρό. Σε ένα βίντεό της στο TikTok, όπου κοίταζε την κάμερα και συγχρόνιζε τα χείλη της, με τους στίχους του κομματιού «Vent» του ράπερ Baby Keem, ο ράπερ αντέδρασε.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ήταν ντυμένη με ένα διάφανο μαύρο μπλουζάκι που τόνιζε ιδιαίτερα το μπούστο της και ένα δαντελένιο κορσέ, ενώ ήταν στολισμένη με εκθαμβωτικά κοσμήματα κολιέ και χρυσά βραχιόλια.

Ο 50 Cent έγραψε για την ακρίβεια: «Η Madonna χρησιμοποιώντας τη ραπ μουσική, για να επηρεάσει το κοινό της στο TikTok, είναι αξιολύπητη και πραγματικά διαταράσσει το πνεύμα μου». Μάλιστα ο ίδιος συνέχισε εκφράζοντας τις σκέψεις του στη λεζάντα της ανάρτησης: «Είπα σε όλους ότι η γιαγιά κάνει βλακείες, σαν παρθένα στα 64» αφήνοντας υπονοούμενα για το δημοφιλές κομμάτι της, «Like a virgin».