Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει με την τελευταία ταινία της σειράς του «Mission Impossible – Dead Reckoning Part One», και οι πρώτες αντιδράσεις δείχνουν ότι πρόκειται για ακόμα μία μεγάλη επιτυχία.

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα πριν από δύο εβδομάδες στη Ρώμη, οι κριτικοί και οι θαυμαστές που είχαν την ευκαιρία να δουν την ταινία από νωρίς μοιράστηκαν κυρίως εγκωμιαστικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα από τα πρώτα σύντομα trailer που κυκλοφόρησαν δείχνει τις πολλές στιγμές δράσης της ταινίας, συμπεριλαμβανομένης μιας εξαιρετικά επικίνδυνης με τον Κρουζ να κρέμεται σε ένα τρένο.

Το stunt αυτό είναι ένα από τα πολλά εντυπωσιακά που θα παρουσιαστούν στο Mission Impossible – Dead Reckoning Part One. Ένα άλλο από τα τολμηρά ακροβατικά που αψηφούν τον θάνατο στο Mission Impossible είναι όταν οδηγεί μια μοτοσικλέτα από έναν γκρεμό, πηδώντας στον αέρα και πέφτοντας στο έδαφος.

Αυτά τα κόλπα έγιναν αποκλειστικά από τον Κρουζ, δείχνοντας την αφοσίωσή του στο να κάνει το Mission Impossible – Dead Reckoning Part One μια αυθεντική εμπειρία ταινίας δράσης.

Παρ’ όλα αυτά, όταν ο διάσημος ηθοποιός δεν διακινδυνεύει τη ζωή του για αξεπέραστα πλάνα που ανεβάζουν την ένταση των θεατών, δίνει μαθήματα αντιμετώπισης των γυναικών.

Viral έχει γίνει εξάλλου ένα βίντεο με τον Τομ Κρουζ να φωτογραφίζει τις πρωταγωνίστριες του νέου Mission Impossible στην πρεμιέρα της ταινίας.

Το αποτέλεσμα, όπως φαίνεται και από το πλάνο, είναι εντυπωσιακό ενώ ο ίδιος δείχνει να ενδιαφέρεται για την καλύτερη λήψη αποδεικνύοντας πως οτιδήποτε έχει να κάνει με τέχνη, αποτελεί κομμάτι της ζωής του.

* Πηγή φωτογραφίας: Getty Images